Назад

ИНВЕСТОР.БГ АД

За нас

Investor Media Group (Инвестор.БГ АД) е водеща медийна компания на българския пазар. В портфейла попада пълната гама от медийни продукти, която включва националната политематична телевизия Bulgaria ON AIR, бизнес канала Bloomberg TV Bulgaria, над 15 онлайн медии и сайтове в различни сегменти, радио Bulgaria ON AIR, както и списанията Bulgaria ON AIR The Inflight Magazine, Investor Digest и GO ON AIR The Traveller’s Magazine. Investor Media Group е единственото в България публично дружество, което включва и телевизионни медии, като акциите му се търгуват на БФБ-София, и е втората най-предпочитана онлайн медийна компания у нас по данни на Gemius към ноември 2018 г. Съдържанието в медиите от Investor Media Group се създава от топ журналисти и специалисти в сферата на новините, развлекателните програми, икономиката, бизнеса и финансите, спорта, здравеопазването, лайфстайл индустрията, недвижимите имоти, автомобилите, работния пазар и много други важни за широката публика области.Investor Media Group развива своите медийни платформи в пълна синергия, така че информацията да достига до всички зрители и потребители по най-удобния и лесен начин - пред телевизора у дома, в компанията на радиото по време на път, на работа пред компютъра или навсякъде другаде онлайн чрез смарт устройства.

Видеопредставяне на работодателя

Ценности

1. Ентусиазъм и оптимизъм - вяра в добрите идеи, хора и бъдеще. 2. Достойнство и честност - действията ни следват ценностите, в които вярваме. 3. Решителност и забавление - много работим, много се забавляваме! 4. Изключителност - посветени сме на непрекъснато професионално и лично развитие. 5. Работа в екип - разчитаме един на друг, общуваме открито, помагаме си и се подкрепяме. 6. Разумни, креативни, иновативни - ние сме широко скроени, с ентусиазъм откриваме нови решения и нови територии. 7. Резултати - ние ценим резултатите и те са ценни за нас. 8. Страхотно работно място - където хората са вдъхновени, уважавани и признавани за постиженията си.

Мисия

Мисията на Investor Media Group е да бъде предпочитан източник на навременна и достоверна информация, полезни знания от практиката и качествено развлекателно съдържание, поднесени с уважение към широката и специализираната публика. В медиите на Investor Media Group добрите новини са свързани с вдъхновяващи истории, значими постижения и позитивни примери за всичко, което може да превърне България в по-добро място за живеене. Приоритет на Investor Media Group е да подкрепя и инвестира в проекти в областта на образованието - най-важната предпоставка за успешно професионално развитие и пълноценен живот. Медийната група успешни развива и допълнителни проекти. Сред тях са поредицата от дискусии с експерти Клуб Investor.bg, конфенецията за инвестиции и валутна търговия Investor Finance Forum; Bloomberg конференцията The Next Big Thing; форумите „Образование и бизнес“ и „София – град на знанието“; кампанията в полза на обществото „Забавното четене“, спортното събитие „Детска Игриада“; събитията на Puls.bg „Форум бременност и детско здраве“ и „Здравен дебат“, събитието на Rabota.bg за старт в кариерата и преквалификация "Scale up your career", както и класацията „Специалистите, на които се доверявам“, проектът „Годишни награди на Imoti.net“, част от който са бизнес закуски с участието на бранша в цялата страна и други.

Обяви за работа

Длъжност
Дата
Валидна до
24.04
2024
22.05
2024
17.04
2024
15.05
2024
15.04
2024
13.05
2024

Обяви за стажове

Няма текущи стажове

Обяви за курсове

Няма текущи курсове

Статии
Назад