Назад

Акаунт мениджър на стаж

Детайли

Описание

Колко пъти сте попадали на обяви, на които дори не сте кандидатствали, защото пише, че изисква 2 или 3 години стаж? Колко пъти са Ви отказвали позицията, защото е избран кандидат с повече стаж и умения? Колко пъти сте си мислили, че няма как да съберете стаж без да работите, но работодателите търсят само служители с опит?
Знаем колко трудно може да бъде и затова Ви даваме възможността да натрупате стаж!

Ние сме Оптимистика и работим в един от най-бързо развиващите се сектори на икономиката, а именно IT сектора. Предлагаме на нашите клиенти разнообразни услуги за оптимизиране на сайта им и извеждането им на челни позиции в Google.

Може и да нямате опит! Не е важно да имате сертификат Prince 2, да сте бил акаунт в рекламна агенция или да разбирате от сайтове. От Вас очакваме да сте отговорен, организиран, подреден и прецизен. Достатъчно е да имате тези личностни качества, а на професионалните умения – ще Ви обучим ние.

Работата ни се увеличава и нашите колеги имат нужда от Вашата помощ! Те са готови да споделят с Вас знанията и уменията си, за да Ви помогнат да станете възможно най-добрия Акаунт мениджър. Ще преминете през подробни обучения, които включват всички процеси, през които преминава оптимизирането на един сайт, решенията на всички казуси, които възникват при работата с клиентите, отговорите на въпросите, които ни задават ежедневно.

Готови сме да развиваме потенциала Ви, като освен това ще Ви предложим и:
- Офис в централната част на София с панорамна гледка към града и Витоша;
- Служебен телефон и лаптоп;
- Тиймбилдинг активности с колегите;
- Дългогодишен, сплотен екип от професионалисти, които знаят как да си вършат работата ефективно!

Когато започнем съвместна работа, Вие ще се запознаете с нас – Милена, Диляна, Камелия, Влади, Чочо, Живко, Георги, Момчил, Радина, Боян, Тео, Яна, Дени, Светльо, Иво, Васко, Илиана, Диана, Мариан и Ясмина. Тогава сами ще разберете кой от нас е Проджект мениджър, SEO оптимизатор, копирайтър, програмист, web developer, специалист в социалния маркетинг, търговски представител и консултант.

Готови ли сте да поемете отговорността за оптимизирането на бизнеса на нашите клиентите?! Кандидатствайте още днес и да оптимизирайте и собствената си кариера!

Конфиденциалността е защитена по ЗЗЛД.

Franchising BG притежава и лиценз за подбор на персонал, узаконен от Националната Агенция по Заетостта с №2325/16.08.2017.

Изисквания към кандидата

Езикови познания:
Английски език

Трудов опит:
Стажант

Образование:

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Стаж

Договор:

Ниво в йерархията:
Експертен персонал без ръководни функции,

Категория:

Маркетинг
Дигитален маркетинг
Мениджмънт, бизнес развитие

Държава:

България

Населено място:

Гр. София

Адрес:

София

Дата:

12.08.2022

Организация:

Franchising BG
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за Franchising BG може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ