Назад

Специалист продажби

Детайли

Описание

Franchisng BG търси Специалист Продажби за Optimystica.

Над 80% от бизнеса по света имат физически и онлайн магазин, като процентът на фирмите, които мигрират изцяло онлайн продължава да расте. В тази дигитална ера, ние Ви предлагаме възможността да бъдете Специалист Продажби във водеща фирма за оптимизация на интернет сайтове и онлайн магазини.

Optimystica е компания, която е популярна не само в България, но и в още 11 други държави. Получихме и признание от независимия сайт https://top-seo.site/, който поставя Optimystica на първо място сред сайтовете, класиращи се най-добре и по най-много думи, свързани с SEO. Защото ние знаем къде може да скриете труп. И това става на втора страница в Google!

Ако си мислите – това не е за мен, аз нямам познанията в тази област, можете да си отдъхнете точно сега. Ние провеждаме подробно обучение на всички тънкости в SEO оптимизацията, така че да можете уверено да презентирате услугите ни на потенциални клиенти. Всички наши търговци са започнали без особени познания в сферата, но с помощта на обучението, както и предварително разработения скрипт за работа, само в момента имаме над 130 активни клиента благодарение на тях!

Работата в нашата сфера дава изключително широко поле за изява на служителите ни, защото (почти) всички са потенциални клиенти – от банки до болници, застрахователни агенти, училища и университети, до всякакви курсове за квалификации, услуги и най-вече – продукти! Защото след като им разкажем, че сме изкарали хиляди страници на първи места в Google за над 300 наши клиенти, като следваме стъпките в нашата книга „На първо място в Google“ и можем да го направим и за тях, то им остава само да кажат \"ДА!\\".


Освен обучение, скрипт за работа, включващ работещ модел за продажба и справяне с възраженията, огромно поле за развитие и база данни с потенциални клиенти, ние Ви предлагаме и:
- Добро възнаграждение;
- Бонус за всички клиенти, привлечени от Вас;
- Офис в централната част на София с панорамна гледка към града и Витоша;
- Фирмена карта за градски транспорт;
- Служебен телефон и лаптоп;
- Тиймбилдинг активности с колегите;
- Дългогодишен, сплотен екип от професионалисти, които знаят как да си вършат работата ефективно!

Когато започнем съвместна работа, Вие ще се запознаете с нас – Момчил, Радина, Боян, Тео, Влади, Чочо, Милена, Диляна, Дени, Светльо, Иво, Живко, Васко, Яна, Диана, Георги, Ясмина, Илиана, Ками и Мариан. Тогава сами ще разберете кой от нас е копирайтър, акаунт, SEO оптимизатор, програмист, web developer и специалист в социалния маркетинг, търговец и консултант.

Готови ли сте да навлезете в една от най-перспективните и бързо развиващите се сфери на бизнеса и да станете най-добрият Специалист Продажби. Свържете се още днес с нас и започнете своето пътешествие в света на SEO оптимизацията!

Конфиденциалността е защитена по ЗЗЛД.

Franchising BG притежава и лиценз за подбор на персонал, узаконен от Националната Агенция по Заетостта с №2325/16.08.2017.

Изисквания към кандидата

Езикови познания:
Английски език

Трудов опит:
Без професионален опит

Образование:

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:

Договор:
Трудов безсрочен

Ниво в йерархията:
Експертен персонал без ръководни функции,

Категория:

Търговия - уеб сайт

Държава:

България

Населено място:

Гр. София

Адрес:

София

Дата:

12.08.2022

Организация:

Franchising BG
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за Franchising BG може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ