Назад

Главен експерт

Детайли

Описание

БАСЕЙНОВА ДИРЕКЦИЯ ЗА ЧЕРНОМОРСКИ РАЙОН на основание чл. 10„а”, ал. 2 от Закона за държавния служител, във връзка с чл. 14, ал. 1 и ал. 2 от Наредбата за провеждане на конкурсите за държавни служители

ОБЯВЯВА КОНКУРС ЗА ДЛЪЖНОСТТА ГЛАВЕН ЕКСПЕРТ в ДИРЕКЦИЯ „КОНТРОЛ“ – ГР. БУРГАС
за държавен служител - чрез решаване на тест и интервю

1. Изисквания за заемане на длъжността:
Образование: висше
Образователна степен – бакалавър
Професионална квалификация – инженер хидрогеолог, инженер хидролог, В и К инженер, сондажен инженер, строителен инженер, инженер химик, инженер еколог, химик, биолог
Професионален опит – 2 (две) години и/или IVмладши ранг
Специални умения/ компетенции – добра компютърна грамотност: Miсrosoft Office, база данни, интернет, шофьорска книжка. Познаване на ЗВ, АПК, ДОПК, ЗАНН, ЗДС, Тарифата за таксите за водовземане за ползване на воден обект и за замърсяванe., Наредба №1/2007 г. за проучване, ползване и опазване на подземните води.

2. Месторабота – БДЧР Варна с място на работа гр. Бургас

3. Кратко описание на длъжността:
Извършва контрол на: издадените разрешителни по реда на ЗВ; състоянието и експлоатацията на водовземните съоръжения, състоянието и проводимостта на речните легла и на заустващите съоръжения. Извършва проверки по сигнали и жалби за замърсяване на водни обекти. Пломбира водомерите за отчитане на използваните водни количества от подземни води и проверява показанията им, както и показанията на измервателните устройства за повърхностните води и за съоръженията за заустване на отпадъчни води. Дава предписания и съставя АУАН при констатирани нарушения. Поддържа база данни за дължими и платени такси, контролира изпълнението на представените планове за разсрочените плащания.

4. Области на дейност:
Контрол за ползването на водите и състоянието на водостопанските системи и водни обекти.


5. Кандидатите за участие в конкурса представят следните документи:
Заявление съгласно Приложение № 2 към чл. 17, ал. 1 от Наредбата за провеждане на конкурсите за държавни служители, Автобиография и Декларация от лицето, че е навършило пълнолетие, че е български гражданин, гражданин на друга държава-членка на Европейския съюз, на друга държава – страна по Споразумението за Европейското икономическо пространство, или на Конфедерация Швейцария, не е поставено под запрещение, не е осъждано за умишлено престъпление от общ характер на лишаване от свобода, не е лишено по съответен ред от правото да заема длъжността, за която кандидатства, отговаря на специфичните изисквания, предвидени в нормативните актове за заемане на съответната длъжност (Приложение 2 към чл. 2, ал. 4 от Наредбата за документи за заемане на държавна служба).
Копия от документи за: придобитата образователно-квалификационна степен, допълнителна квалификация и правоспособност; документи, удостоверяващи продължителността на професионалния опит (трудова или служебна книжка), Други документи - необходими за заемането на длъжността.
Кандидатите следва да представят документите си в срок до 10 (десет) дни от обявяване на конкурса чрез настоящата публикация на адрес гр. Варна, ул. „Панагюрище“ 17, „Едно гише“ и гр. Бургас, ул. „Филип Кутев“ 13. Работно време 9.00 – 17.30 ч. без празнични и почивни дни. Подаването се извършва лично или чрез пълномощник. На кандидатите се предоставя длъжностна характеристика. Входящ номер и дата се поставят само на заявления, комплектовани с всички посочени в тях документи.

Срок за подаване на документите: 13.02.2017 г.

Списъците с допуснатите и недопуснати до конкурс кандидати, както и датата на провеждане на конкурса ще се обявяват на информационното табло в БДЧР и на Интернет страницата на БДЧР: www.bsbd.org.
Справки и допълнителна информация на телефони: 052/ 687 452

Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:
С професионален опит над 3 г.

Образование:

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Трудов безсрочен

Ниво в йерархията:
Експертен персонал без ръководни функции

Трудово възнаграждение:

От 750 до 750 лева на месец

Категория:

Администрация

Държава:

България

Населено място:

Гр. Бургас

Адрес:

Дата:

02.02.2017

Организация:

Басейнова дирекция "Черноморски район"
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за Басейнова дирекция "Черноморски район" може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ