Назад

Старши експерт

Детайли

Описание

БАСЕЙНОВА ДИРЕКЦИЯ ЗА ЧЕРНОМОРСКИ РАЙОН на основание чл. 10 „а”, ал. 2 от Закона за държавния служител, във връзка с чл. 14, ал. 1 и ал. 2 от Наредбата за провеждане на конкурсите за държавни служители

ОБЯВЯВА КОНКУРС ЗА ДЛЪЖНОСТТА СТАРШИ ЕКСПЕРТ по заместване на основание чл. 15 от Закона за държавния служител в ОТДЕЛ „ПЛАНОВЕ“, ДИРЕКЦИЯ „ПЛАНОВЕ И РАЗРЕШИТЕЛНИ“
за държавен служител - чрез решаване на тест и интервю

1. Изисквания за заемане на длъжността:
Образование: висше
Образователна степен – бакалавър
Професионална квалификация – инженер, еколог, химик
Професионален опит – 1 (една) година

Специални умения/ компетенции – добра компютърна грамотност: Miсrosoft Office, база данни, електронна поща, интернет; работа с офис техника; моделиращи програми; английски език. Познаване на ЗВ и произтичащите нормативни документи, Рамкова директива за водите 2000/60/ЕС, Директива 2007/60/ЕС

2. Месторабота – БДЧР Варна

3. Кратко описание на длъжността:
Събиране, обобщаване и анализ на информация за изпълнение на програма от мерки в ПУРБ за точкови източници на замърсяване. Извършване на необходими проучвания и събиране на липсващи данни за актуализиране на ПУРБ и ПУРН. Одобряване планове за собствен мониторинг на отпадъчни води. Поддържане на регистри по ЗВ. Издава становища за допустимост на инвестиционни намерения; по проекти, кандидатстващи за финансиране по програми със средства от ЕС и по процедури по ОВОС.
4. Области на дейност:
Дейности по мониторинг и оценка на състоянието на точкови източници на замърсяване

Размер на основната заплата за длъжността – 460 - 1150 лв.

5. Кандидатите за участие в конкурса представят следните документи:
Заявление съгласно Приложение № 2 към чл. 17, ал. 1 от Наредбата за провеждане на конкурсите за държавни служители, Автобиография и Декларация от лицето, че е навършило пълнолетие, че е български гражданин, гражданин на друга държава-членка на Европейския съюз, на друга държава – страна по Споразумението за Европейското икономическо пространство, или на Конфедерация Швейцария, не е поставено под запрещение, не е осъждано за умишлено престъпление от общ характер на лишаване от свобода, не е лишено по съответен ред от правото да заема длъжността, за която кандидатства, отговаря на специфичните изисквания, предвидени в нормативните актове за заемане на съответната длъжност (Приложение 2 към чл. 2, ал. 4 от Наредбата за документи за заемане на държавна служба).
Копия от документи за: придобитата образователно-квалификационна степен, допълнителна квалификация и правоспособност; документи, удостоверяващи продължителността на професионалния опит (трудова или служебна книжка), Други документи - необходими за заемането на длъжността.
Кандидатите следва да представят документите си в срок до 10 (десет) дни от обявяване на конкурса чрез настоящата публикация на адрес гр. Варна, ул. „Панагюрище“ 17, „Едно гише“. Работно време 9.00 – 17.30 ч. без празнични и почивни дни. Подаването се извършва лично или чрез пълномощник. На кандидатите се предоставя длъжностна характеристика. Входящ номер и дата се поставят само на заявления, комплектовани с всички посочени в тях документи.

Срок за подаване на документите: 17.02.2017 г.

Списъците с допуснатите и недопуснати до конкурс кандидати, както и датата на провеждане на конкурса ще се обявяват на информационното табло в БДЧР и на Интернет страницата на БДЧР: www.bsbd.org.
Справки и допълнителна информация на телефони: 052/ 687 452

Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:
С професионален опит от 1 - 3г.

Образование:

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Сезонна

Договор:
Трудов срочен

Ниво в йерархията:
Експертен персонал без ръководни функции

Трудово възнаграждение:

От 460 до 1150 лева на месец

Категория:

Администрация

Държава:

България

Населено място:

Гр. Варна

Адрес:

Дата:

07.02.2017

Организация:

Басейнова дирекция "Черноморски район"
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за Басейнова дирекция "Черноморски район" може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ