Назад

„Младши експерт“ в отдел „Мрежова информационна сигурност“, дирекция „Мрежова и информационна сигурност“

Детайли

Описание

Дейности по координация, създаване и съхранение на документирана информация относно мероприятия, които дирекцията организира или нейни представители участват в тях във връзка с транспониране на Директива (EС) 2016/1148 на Европейския парламент и на Съвета от 6 юли 2016 година.
Дейности по координация, събиране и анализиране на информация относно провеждане на държавната политика по отношение на мрежовата и информационната сигурност в съответствие със Закона за електронното управление.
Дейности за повишаване на информираността на конституенти на CERT България относно сигурността на информационната среда.

Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:
Без професионален опит

Образование:

Профил:
професионален бакаравър по...

Специални умения:
Минимални и специфични изисквания, предвидени в нормативни актове за заемане на длъжността: 1. Степен на завършено образование: висше – професионален бакалавър по …; 3. Професионален опит: не се изисква; 4. В младши ранг, в случай, че има придобит такъв; 5. Специфични изисквания: Разрешение за достъп до класифицирана информация с ниво „Секретно“. Допълнителни умения и квалификации, носещи предимство на кандидатите: 1. Много добро владеене на английски език, владеенето на втори чужд език е предимство; 2. Компютърни умения: офис пакети, web приложения; 3. Висше образование в областта на: информационната сигурност, приложни/технически науки, информационни и комуникационни технологии (ИКТ). Информация за размера на основната заплата за длъжността: При наличие на минималния професионален опит за длъжността основната заплата се определя в рамките от 510 лв. до 1100 лв. При наличие на професионален опит, надвишаващ минималния за длъжността, основната заплата се определя по реда на чл. 9 от Наредбата за заплати на служителите в държавната администрация. Начин на провеждане на конкурса: Решаване на тест и интервю. Необходими документи, които следва да бъдат представени от кандидатите за участие в конкурса: 1.Заявление за участие в конкурс съгласно приложение № 2 към чл. 17, ал. 1 от Наредбата за провеждане на конкурсите за държавни служители (НПКДС); 2.Декларация по чл. 17, ал. 2, т. 1 от НПКДС; 3.Копие от документите за придобита образователно-квалификационна степен, допълнителна квалификация и правоспособност; 4. Копие от документите, удостоверяващи продължителността на професионалния опит или придобит ранг като държавен служител, ако има такъв – трудова, служебна или осигурителна книжки и др. Документите за участие в конкурса да се подават лично или чрез пълномощник в 10-дневен срок от публикуване на обявата в деловодството на Държавна агенция „Електронно управление” на адрес – гр. София, ул. „Ген. Йосиф В. Гурко” № 6, от 10.00 до 17.00 часа. Телефон за информация: 02 / 949 2340 или 02 / 949 2215 Списъците на допуснатите и недопуснатите до конкурса кандидати и други съобщения във връзка с конкурса ще се обявяват на информационното табло във фоайето на ДА „Електронно управление” – гр. София, ул. „Ген. Йосиф В. Гурко” № 6 и на интернет адреса на агенцията: www.e-gov.bg . За длъжността „младши експерт“ в отдел „Мрежова информационна сигурност“ към дирекция „Мрежова и информационна сигурност“ се изисква достъп до класифицирана информация с ниво „Секретно“ и класираните кандидати ще бъдат проучени за надеждност, съгласно чл. 150, ал. 3 от ППЗЗКИ. Актът за назначаване на класирания на първо място кандидат се издава в 14-дневен срок от получаването на разрешението за достъп до класифицирана информация. Контрол по изпълнението на заповедта възлагам на главния секретар на Държавна агенция „Електронно управление“. Краен срок за подаване на документи до 17:00 ч. на 03 декември 2018 г.

Ние предлагаме

Вид заетост:

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Друг

Ниво в йерархията:
Експертен персонал без ръководни функции

Категория:

Държавна администрация

Държава:

България

Населено място:

Гр. София

Адрес:

гр. София, ул. Ген. Йосиф В. Гурко № 6 или mail@e-gov.bg

Дата:

23.11.2018

Организация:

Изпълнителна агенция "Инфраструктура на електронното управление\"
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за Изпълнителна агенция "Инфраструктура на електронното управление\" може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ