Назад

Старши експерт по професионално образование и обучение

Детайли

Описание

Пълната информация можете да откриете в сайта на РУО - Ловеч в раздела за свободни работни места.

Основната цел на длъжността „старши експерт по професионално образование и обучение“ е да създава условия за провеждане на държавната образователна политика на територията на областта като подпомага и осигурява осъществяването на правомощията на началника на регионалното управление на образованието чрез организационно-методическа дейност и контролиране на обучението по професионална подготовка.
Организира прилагането на национални стратегии и програми, както и разработването на регионални стратегии и програми за развитие, функциониране и усъвършенстване на институциите за професионално образование и обучение в областта. Координира и контролира прилагането и изпълнението на държавните образователни стандарти в държавните, общинските и частните училища за професионално образование и обучение на територията на областта. Осъществява дейности, свързани с насочване и за професионално образование и обучение на деца със специфични образователни потребности и/или с хронични заболявания. Организира и провежда работни съвещания с директори, заместник-директори по учебно-производствената дейност и учители по професионална подготовка. Контролира провеждането на държавните изпити за придобиване на професионална квалификация и изпитите за удостоверяване на професионално обучение в училищата на територията на областта. Извършва дейности по управление и изпълнение на проекти, финансирани/съфинансирани от фондове и програми на Европейския съюз, по които бенефициент/партньор е РУО.

Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:
С професионален опит от 1 - 3г.

Образование:
Бакалавър

Специални умения:
- Заявление за участие в конкурс /Приложение № 2 към чл. 17, ал. 1 от Наредбата за провеждане на конкурсите за държавни служители (НПКДС)/ - Декларация по чл. 17, ал. 2, т. 1 от НПКДС - Копие от документи за придобита образователно-квалификационна степен „бакалавър“ - Копие от документ за придобита педагогическа правоспособност и/или придобита професионална квалификационна степен - Копие от документи, удостоверяващи продължителността на професионалния опит, който се доказва със следните официални документи: трудова книжка, осигурителна книжка, служебна книжка, документи за извършване на дейност в чужбина, както други допълнителни документи, удостоверяващи област, в която е придобит (длъжностна характеристика, граждански договор и др.)

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Друг

Ниво в йерархията:
Административен персонал, Експертен персонал без ръководни функции

Трудово възнаграждение:

От 1000 до 1000 лева на месец

Категория:

Държавна администрация

Държава:

България

Населено място:

Гр. Ловеч

Адрес:

ул. "Търговска" 43, ет. 10

Дата:

08.02.2019

Организация:

Регионално управление на образованието
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за Регионално управление на образованието може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ