Назад

ОФИС СЪТРУДНИК В ОТДЕЛ ЛОГИСТИКА И КОЛ ЦЕНТЪР

Детайли

Описание

Ние сме лицензирана трудова борса Корект 2011-Русе ЕООД , със седалище гр.Русе. Основната ни дейност, се състои в подбор на персонал. Компанията започва да работи през 2003г., за да подкрепя напълно работодателите в намирането, привличането и наемането на най-добрите кадри за тяхната компания.
Всяка фирма поне веднъж се е сблъсквала с трудностите по наемане на правилните кадри. Много компании залагат на агенция за подбор на персонал, защото е отличен помощник в избора на служители, които да отговарят на всички условия на компанията. Със сигурност, разчитайки на агенция за подбор на персонал, ще имате на своя страна верен съюзник, който да ви отмени в една иначе трудна, а понякога дори непосилна задача.
Клиентите изискват професионални стандарти, които ние гарантираме с нашето професионално и отговорно отношение. Ние осъзнаваме, че подходът към нашите клиенти трябва да бъде съобразен с техните специфични нужди и желания. Нашата фирмена философия се базира на репутация, доверие, професионални знания, безпристрастност и коректност, прозрачност и различен подход, който зависи от специфичните и нестандартните нужди на клиента. Ето защо ние сме ефективен и надежден помощник в търсенето и подбора на служителите, които ви трябват. Избираме служители с потенциал, които са най-ефективни и полезни професионалисти за вашия бизнес. Корект 2011-Русе ЕООД гарантира индивидуален подход, при подбора и резултатът винаги е точният човек на точното място.
Услугите, които извършва нашата компания са насочени основно към човешките ресурси и по-точно, подбор на персонал, провеждане на интервюта, обработка на документи, насочване към работодателя.


Рабодателя предлага:ОФИС СЪТРУДНИК В ОТДЕЛ ЛОГИСТИКА И КОЛ ЦЕНТЪР

Изисквания към кандидата:
- Отговаря на запитванията на клиенти и служители на компанията;
- Обработва и приема заявки на клиенти;
- Консултира клиенти и отговаря на e-mail;

Изисквания:
- Висше образование;
- Компютърни умения - MS Office;
- Отговорно отношение и прецизност към работа;
- Опит на такава позиция е предимство.

Фирмата предлага:
- Добри условия на работа;
- Трудов договор и осигуровки;
- Мотивиращо възнаграждение.


Моля, разгледайте и другите наши предложения за работа!

За повече информация, както и за други предложения за работа се свържете с нас на телефон 0896 686 522 или заповядайте в офиса ни на ул. "Симеон Велики" 4 (зад Общината) с работно време от 09:00-12:00 и от 13:00-18:00.


ЛИЦЕНЗ 2759/19.03.2019г.

Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:

Образование:

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Трудов срочен

Ниво в йерархията:
Административен персонал

Категория:

Административни и офис дейности

Държава:

България

Населено място:

Гр. Русе

Адрес:

"Кап.Лейт.Ев.Винаров" 7

Дата:

29.07.2019

Организация:

Корект 2011 Русе ЕООД
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за Корект 2011 Русе ЕООД може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ