Назад

Куриер

Детайли

Описание

- ежедневно подготвя, организира и осъществява пренасянето на постъпващата и изходяща документация/ писма, пратки, кореспонденция и др./ от и до органа на съдебната власт, други органи и организации, лица по преписки, като отбелязва в разносната книга изходящите документи и адресата, на който се изпращат, при необходимост пренася други материали, по нареждане на прекия ръководител и съдебния администратор;
- няма право да отваря пратките, да предоставя информация за тях;
- при повреждане, загубване или изчезване на документи, служителят е длъжен незабавно да уведоми прекия си ръководител;
- ежедневно почиства стаите, коридорите и сервизните помещения, проветрява, извършва и други дейности, свързани с хигиената на сградата, по разпореждания на Районния прокурор, неговите заместници и съдебния администратор
- почиства определените райони след ремонти или преместване на служители.
- следи за изразходването и зарежда с необходимите санитарно-хигиенни материали и препарати в санитарните възли, за които отговаря.
- изпълнява функциите на колегите при отсъствието им от работа, като съгласува периода на отпуска, така че да не се създават условия за прекомерно натоварване на останалите колеги и да се осигури нормално протичане на работния процес.
- не разпространява сведенията и данните, станали му известни при изпълнение на служебните задължения.

Необходими документи:
Кандидатите подават лично или чрез пълномощник писмено заявление за участие в 15 -дневен срок, считано от деня, следващ датата на публикуване на обявлението на интернет страницата на РП Пловдив - https://www.prb.bg/bg/rpplovdiv/karieri
Място за подаването на документи: - Документи се подават само на място всеки работен ден от 09.00 до 12.00 и от 13.00 до 16.00 часа в сградата на Районна прокуратура гр.Пловдив,пл."Съединение" № 3 ет.VI, стая 624, където се предоставя и дл. характеристика.
Кандидатите подават документите лично или чрез пълномощник /нотариално заверено пълномощно/, като постъпили по друг начин документи няма да бъдат разглеждани.

Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:
Без професионален опит

Образование:
Средно

Специални умения:
Изисквания за заемане на длъжността: За „Куриер" се назначава лице, което: 1. е български гражданин, гражданин на друга държава - членка на Европейския съюз, на друга държава - страна по Споразумението за Европейското икономическо пространство, или на Конфедерация Швейцария; 2. е навършило пълнолетие; 3. не е поставено под запрещение; 4. не е осъждано за умишлено престъпление от общ характер; 5. не е лишено по съответен ред от правото да заема определена длъжност; 6. отговаря на изискванията за несъвместимост по чл. 340а, ал. 2 от ЗСВ; 7. притежава средно образование; 8. притежава необходимите професионални и нравствени качества. За заемането на длъжност не се изисква трудов стаж и професионален опит.

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Трудов безсрочен

Ниво в йерархията:

Категория:

Административни и офис дейности

Държава:

България

Населено място:

Гр. Пловдив

Адрес:

гр.Пловдив, пл.”Съединение” № 3

Дата:

13.07.2021

Организация:

Районна Прокуратура Пловдив
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за Районна Прокуратура Пловдив може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ