Назад

Чистач

Детайли

Описание

- ежедневно почиства стаите, коридорите и сервизните помещения, проветрява, извършва и други дейности, свързани с хигиената на сградата, по разпореждания на Районния прокурор, неговите заместници и съдебния администратор - почиства определените райони след ремонти или преместване на служители. - следи за изразходването и зарежда с необходимите санитарно-хигиенни материали и препарати в санитарните възли, за които отговаря. - изпълнява функциите на колегите при отсъствието им от работа, като съгласува периода на отпуска, така че да не се създават условия за прекомерно натоварване на останалите колеги и да се осигури нормално протичане на работния процес. - не разпространява сведенията и данните, станали му известни при изпълнение на служебните задължения.

Необходими документи: Кандидатите подават лично или чрез пълномощник писмено заявление за участие в 15-дневен срок, считано от деня, следващ датата на публикуване на обявлението на интернет страницата на РП Пловдив – https://www.prb.bg/bg/rpplovdiv/karieri , както и в специализирания сайт – www.rabota.bg . Към заявлението се прилагат:
1. декларация от кандидата, че е пълнолетен български гражданин, гражданин на друга държава – членка на Европейския съюз, на друга държава – страна по Споразумението за Европейското икономическо пространство, или на Конфедерация Швейцария, не е поставен под запрещение и не е лишен от правото да заема определена длъжност;
2. подробна автобиография;
3. заверен препис от диплома за завършено образование;
4. медицинско свидетелство за започване на работа;
5. заверени преписи от документи, удостоверяващи продължителността на трудовия стаж и професионален опит /при наличие на такива/;
6. други документи, по преценка на кандидата.

От кандидата не се изисква представянето на свидетелство за съдимост, същото ще бъде получено служебно по електронен път от Министерство на правосъдието. При неиздаване на електронно свидетелство за съдимост от Министерство на правосъдието, от кандидатите ще бъде изискано да представят такова, издадено по общоустановения ред. Декларация по чл. 92, ал. 1 от ПАПРБ се попълва от лицата избрани в процедурата по подбора.

Място за подаването на документи: - Документи се подават само на място всеки работен ден от 09.00 до 12.00 и от 13.00 до 16.00 часа в сградата на Районна прокуратура гр.Пловдив, пл.”Съединение” № 3 ет.VІ, стая 624, където се предоставя и дл. характеристика.
Кандидатите подават документите лично или чрез пълномощник /нотариално заверено пълномощно/, като постъпили по друг начин документи няма да бъдат разглеждани.

Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:
Без професионален опит

Образование:
Средно

Специални умения:
Изисквания за заемане на длъжността: За „Чистач” се назначава лице, което: 1. е български гражданин, гражданин на друга държава – членка на Европейския съюз, на друга държава – страна по Споразумението за Европейското икономическо пространство, или на Конфедерация Швейцария; 2. е навършило пълнолетие; 3. не е поставено под запрещение; 4. не е осъждано за умишлено престъпление от общ характер; 5. не е лишено по съответен ред от правото да заема определена длъжност; 6. отговаря на изискванията за несъвместимост по чл. 340а, ал. 2 от ЗСВ; 7. притежава средно образование; 8. притежава необходимите професионални и нравствени качества. За заемането на длъжност не се изисква трудов стаж и професионален опит.

Ние предлагаме

Вид заетост:
Непълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Трудов безсрочен

Ниво в йерархията:
Неквалифициран персонал

Категория:

Административни и офис дейности

Държава:

България

Населено място:

Гр. Пловдив

Адрес:

гр.Пловдив, пл.”Съединение” № 3

Дата:

31.01.2020

Организация:

Районна Прокуратура Пловдив
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за Районна Прокуратура Пловдив може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ