Назад

Чистач

Детайли

Описание

- ежедневно почиства стаите, коридорите и сервизните помещения, проветрява, извършва и други дейности, свързани с хигиената на сградата, по разпореждания на Районния прокурор, неговите заместници и съдебния администратор
- почиства определените райони след ремонти или преместване на служители.
- следи за изразходването и зарежда с необходимите санитарно-хигиенни материали и препарати в санитарните възли, за които отговаря.
- изпълнява функциите на колегите при отсъствието им от работа, като съгласува периода на отпуска, така че да не се създават условия за прекомерно натоварване на останалите колеги и да се осигури нормално протичане на работния процес.
- не разпространява сведенията и данните, станали му известни при изпълнение на служебните задължения.

Документи се подават само на място всеки работен ден от 09.00 до 12.00 и от 13.00 до 16.00 часа в сградата на Районна прокуратура гр.Пловдив, пл.”Съединение” № 3 ет.VІ, стая 624, където се предоставя и дл. характеристика.
Кандидатите подават документите лично или чрез пълномощник /нотариално заверено пълномощно/, като постъпили по друг начин документи няма да бъдат разглеждани.

Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:
Без професионален опит

Образование:

Специални умения:
За „Чистач” се назначава лице, което: 1. е български гражданин, гражданин на друга държава – членка на Европейския съюз, на друга държава – страна по Споразумението за Европейското икономическо пространство, или на Конфедерация Швейцария; 2. е навършило пълнолетие; 3. не е поставено под запрещение; 4. не е осъждано за умишлено престъпление от общ характер; 5. не е лишено по съответен ред от правото да заема определена длъжност; 6. отговаря на изискванията за несъвместимост по чл. 340а, ал. 2 от ЗСВ; 7. притежава образование съгласно Класификатора на длъжностите в ПРБ; 8. притежава необходимите професионални и нравствени качества. За заемането на длъжност не се изисква трудов стаж и професионален опит.

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Трудов безсрочен

Ниво в йерархията:
Неквалифициран персонал

Категория:

Администрация

Държава:

България

Населено място:

Гр. Пловдив

Адрес:

гр.Пловдив, пл.”Съединение” № 3

Дата:

05.01.2021

Организация:

Районна Прокуратура Пловдив
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за Районна Прокуратура Пловдив може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ