Назад

Куриер

Детайли

Описание

ВОЕННО-ОКРЪЖНА ПРОКУРАТУРА – СОФИЯ
на основание Заповед № РД-08-349/14.05.2021г.
на административния ръководител – военно-окръжен прокурор

О Б Я В Я В А :

Процедура за подбор на кандидати за заемане на 1 щ.бр. за длъжността „куриер” в звено „Информационно и техническо обслужване” в Обща администрация на Военно-окръжна прокуратура – София, при условията на чл. 67, ал.1, т.1, вр.чл.70, ал.1 от Кодекса на труда.
Описание на длъжността:
Куриера във Военно-окръжна прокуратура-София подготвя, организира и осъществява пренасянето на постъпващата и изходяща документация/ писма, пратки, кореспонденция и др./ от и до ВОП-София и други органи и организации;при необходимост пренася други материали, по нареждане на прекия ръководител, съдебния администратор и административния секретар; връчва призовки, съобщения и други книжа; координира дейността си със съдебните деловодители, отговаря за навременното връчване на призовките и другите книжа, незабавно връщане на вторите екземпляри и акуратното отбелязване на причините при невръчване на призовки. Извършва и други дейности възложени му от административния ръководител, съдебния администратор и административния секретар на прокуратурата.
Изисквания към кандидатите:
Общи изисквания: - да са български граждани, граждани на друга държава – членка на Европейския съюз, на друга държава страна по Споразумението за Европейското икономическо пространство, или на Конфедерация Швейцария; - да са навършили пълнолетие; - да не са поставени под запрещение; - да имат завършено средно образование; - да не са осъждани за умишлено престъпление от общ характер и срещу тях да няма повдигнати обвинения по неприключили наказателни производства; - да не са лишени по съответен ред от правото да заемат определена длъжност; - да отговаря на изискванията за несъвместимост по чл.340а, ал.2 от ЗСВ; - отговарят на минималните изисквания за степен на завършено образование и ранг или професионален опит, както и на специфичните изисквания, предвидени в нормативните актове за заемане на длъжността.
За заемането на длъжността не се изисква трудов стаж и професионален опит.
Допълнителни изисквания: - отлични комуникативни умения, самодисциплина и отговорност;
-добри умения за работа в екип; -отлични умения за изразяване на информация – писмено и устно; за намиране на разрешение на нестандартни проблеми и ситуации.
Начин на провеждане на процедурата за подбор: Подбора на кандидати за заемане на длъжността се извършва по документи и чрез интервю /събеседване/ от комисия назначена със заповед на административния ръководител – военно-окръжен прокурор на ВОП-София. Събеседването с кандидатите се извършва по възходящ ред на входящият номер на заявлението за участие в процедурата.
Кандидатите се уведомяват за решението на комисията в резултат на подбора на интернет страницата на ВОП-София - http://prb.bg/vopsofia/bg/.

Необходими документи за кандидатстване:
- писмено заявление за участие в процедурата;- декларация от кандидата по чл.100а, ал.4, т.2, б.“а“ от ПАПРБ (получава се от съдебния администратор на ВОП-София);- декларация от кандидата по чл.100а, ал.4, т.2, б.“б“ от ПАПРБ (представя се от кандидата избран в процедурата за подбор - получава се от съдебния администратор на ВОП-София);- подробна автобиография;- диплома за завършено образование;- медицинско свидетелство за започване на работа; - документи удостоверяващи продължителността на трудовия стаж и професионалния опит; - удостоверение за наличие или липса на данни за обвинения по неприключени наказателни производства.
От кандидата не се изисква представянето на свидетелство за съдимост, същото ще бъде получено служебно по електронен път от Министерство на правосъдието. При неиздаване на електронно свидетелство за съдимост от Министерство на правосъдието, от кандидатите да бъде изискано да представят такова, издадено по общоустановения ред.
Място и срок на подаване на документите
Документи за участие в процедурата за подбор се подават в срок до 11.06.2021 година.
Адрес за получаването на декларациите по чл.100а, ал.4, т.2, б.“а“ и б.“б“ от ПАПРБ и подаване на документите за участие в конкурса (лично или чрез пълномощник): гр.София, ул.”Позитано” № 24а, ет.1, ст.2.
Всички кандидати могат да се запознаят предварително с длъжностната характеристика за конкурсната длъжност при подаване на документите.
Място за обявяване на списъците или други съобщения:
Таблото на партера на сградата на Военно-окръжна прокуратура – София /непосредствено след входа за граждани/ и на интернет-страницата на ВОП-София - http://prb.bg/vopsofia/bg/
За справки тел. 02/9216061 и 02/9216063.

Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:
Без професионален опит

Образование:
Средно

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Трудов безсрочен

Ниво в йерархията:

Категория:

Административни и офис дейности

Държава:

България

Населено място:

Гр. София

Адрес:

ул."Позитано" 24А

Дата:

14.05.2021

Организация:

Военно-окръжна прокуратура - София
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за Военно-окръжна прокуратура - София може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ