Назад

РЪКОВОДИТЕЛ НА ЗВЕНО ЗА ВЪТРЕШЕН ОДИТ

Детайли

Описание

• Кратко описание на длъжността по длъжностна характеристика:

Ръководител „Вътрешен одит“ изпълнява служебните си задължения в съответствие с изискванията на Закона за вътрешен одит в публичния сектор (ЗВОПС), Стандартите за вътрешен одит в публичния сектор, Етичния кодекс на вътрешните одитори, Статута на звеното за вътрешен одит, утвърдената от министъра на финансите методология за вътрешен одит в публичния сектор.

Подпомага ръководителя на организацията за изграждането и ефективното функциониране на Системите за финансово управление и контрол.

Идентифицира и оценява рисковете в организацията и консултира ръководителя на организацията с цел подобряване дейността на същата.

Извършва фактически проверки според темата на възложения от ръководителя на организацията одитен ангажимент, докладва и извършва последващи действия за проследяване изпълнението на дадената препоръка.

Изготвя на базата на оценка на риска 3 годишен стратегически план и план за дейността си по вътрешен одит.

• Документите се подават в Центъра за административно обслужване, на адрес: гр. Елена - 5070, ул. „Иларион Макариополски”№24 в 14-дневен срок от публикуването на обявлението за конкурса по реда на чл. 10а, ал. 1, т. 4 от Закона за държавния служител и чл. 17 от НПКПМДС. Горепосочените документи могат да се подават по електронен път на адрес hr@elena.bg, като в този случай заявлението и декларациите следва да бъдат подписани от кандидата с електронен подпис.

Документите могат да се изтеглят на интернет страницата на Община Елена в секция Конкурси и подбор.

Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:
С професионален опит над 3 г.

Образование:
Магистър

Специални умения:
• Специфични изисквания за заемане на длъжността, установени с нормативен акт: Да притежава сертификат „Вътрешен одитор в публичния сектор“, издаден от Министерството на финансите (или друг документ удостоверяващ наличието на сертификат) или да притежава валиден международно признат сертификат за вътрешен одитор в съответствие с чл. 19, ал. 2, т. 1-4 и чл. 21, ал. 1 и 2 от Закона за вътрешния одит в публичния сектор.

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Друг

Ниво в йерархията:

Трудово възнаграждение:

От 710 до 2200 лева на месец

Категория:

Държавна администрация

Държава:

България

Населено място:

Гр. Елена

Адрес:

Дата:

01.11.2022

Организация:

Община Елена
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за Община Елена може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ