Назад

Началник отдел "Устройство на територията и общинска собственост"

Детайли

Описание

ОБЯВЯВА КОНКУРС:
за длъжността – началник-отдел „ Устройство на територията и общинска собственост“ в Община Калояново
Брой работни места: 1 (едно); вид правоотношение: служебно; длъжностно ниво – 7, съгласно Класификатора на длъжностите в администрацията; наименование на длъжностно ниво – ръководно ниво 7Б.
Минимални изисквания за заемане на длъжността:
· образование: висше;
· минимална образователна степен – бакалавър;
· професионален опит – 3 (три) години;
или
· придобит минимален ранг за заемане на длъжността: III младши.

Специфични изисквания за длъжността, установени с нормативен акт:

Образование в професионални области - технически науки, в т.ч. архитектура, строителство и геодезия или друго инженерно образование в сферата на техническата инфраструктура и/или строителството;
Да отговаря на изискванията, установени в чл. 7, ал. 1 и ал. 2 от Закона за държавния служител;

Кратко описание на длъжността:
Организира и контролира поддържнето на архив на одобрените устройствени планове и измененията им и архив на одобрените инвестиционни проекти. Участва в разработването на бюджетната програма за обектите от инженерната инфраструктура на общината и за обектите общинска собственост за поддръжка и основен ремонт. Изпълнява инвеститорски функции, свързани с проектирането, изграждането на обекти от капиталното строителство, чистотата и озеленяването и извършва заверки на заповедните книги за строежите. Подготвя технико-икономическо задание и конкурсни /тръжни/ документи за обекти, на които ще изпълняват инвеститорски функции. Проверява договорите на проектанти и строители, преди сключването им. Извършва служебно съгласуване на оценките за съответствие на инвестиционните проекти. Участва в рамките на своята компетентност в комисии, свързани с дейността на общината. Извършва проверка и подготвя доклади, становища и отговори на писма, молби и сигнали, свързани с дейността на отдела. Участва в разработка на краткосрочни и дългосрочни програми, свързани с дейността на отдела.

Начин на провеждане на конкурса:
Конкурсът за заемане на длъжността ще се проведе на два етапа:
- Първи етап – решаване на тест;
- Втори етап – интервю;

Съгласно изискването на чл.14, ал.4 от НПКПМДС (ДВ, бр. 29 от 2021 г., в сила от 09.04.2021 г.), българските граждани, които са преминали срочна служба в доброволния резерв по чл. 59, ал. 1 от Закона за резерва на въоръжените сили на Република България, се ползват с предимство при кандидатстване за работа в държавната администрация при постигнати равни крайни резултати от проведената процедура.

Минимален размер на основната заплата, определена за длъжността: 933.00 лв.
/При определяне на индивидуалния размер на основната заплата на спечелилия конкурса кандидат се отчитат нивото на заеманата длъжност и изискванията за нейното заемане, и квалификацията и професионалния опит на кандидата, съгласно нормативните актове, определящи формирането на възнаграждението и вътрешните правила, прилагани в администрацията./

Необходими документи за участие в конкурсната процедура:

Кандидатите за участие в конкурса представят следните документи:
- Заявление за участие в конкурс – по образец /Приложение № 3 към чл. 17, ал. 2 от НПКПМДС/. Заявлението се предоставя от гл.специалист„Човешки ресурси“ при Община Калояново в сградата на Общинска администрация - Калояново, на адрес: с. Калояново, пл. „Възраждане” №6, етаж 1-ви, стая № 4. /Заявлението може да се изтегли от сайта на община Калояново/.
Към заявлението се прилагат:
- Декларация от лицето за обстоятелствата по чл. 17, ал. 3 т. 1 от НПКПМДС. Декларация се предоставя от гл.специалист „Човешки ресурси“ при Община Калояново в сградата на Общинска администрация - Калояново, на адрес: с.. Калояново, пл. „Възраждане” №6, етаж 1-ви стая № 4. /Декларацията може да се изтегли от сайта на община Калояново/.
- Копия от документи за придобита образователно-квалификационна степен и за допълнителни квалификации и правоспособност.
- Копия от документи, удостоверяващи продължителността и областта на професионалния опит и/или придобития ранг като държавен служител.
- Копия от други документи, удостоверяващи допълнителни квалификационни умения – преминати обучения, владеене на език и др.
Място за подаване на документите за участие:
Документите на кандидатите се приемат в деловодството на Община Калояново в сградата на Общинска администрация - Калояново, на адрес: с. Калояново, пл. „Възраждане” №6, етаж 3 стая № 16 всеки работен ден от 08:30 ч. до 17:30 ч. или по електронната поща kaloianovo@mail-bg.com, при спазване правилата и изискванията на чл.17, ал.6 от НПКПМДС.

• Подаването на заявлението и приложенията към него се извършва лично от кандидата или чрез пълномощник като за изискваните копия се представят и оригиналите за сверка.
• Лицето, определено да приема документите, извършва проверка за наличието на всички документи, описани в заявлението;
• При подаване на заявленията кандидатите лично или чрез пълномощника се уведомяват за пречките за назначаване, посочени в чл.7 ал.2 ЗДСл и в други нормативни актове. На кандидатите се предоставя длъжностна характеристика за конкурсната длъжност;
• В случаите по чл.17, ал.6 от НПКПМДС, информацията за пречките за назначаване и длъжностната характеристика се изпращат на кандидата по електронен път на посочената от него електронна поща;
• С входящ номер се регистрират само заявленията, към които са представени всички посочени в тях документи;
• Заявленията, подадени след изтичане на срока, не се регистрират.
Срок за подаване на документите за участие:

до 10 дни от деня следващ публикуването на обявлението за конкурса в Регистъра по чл.61 ал.1 от Закона за администрацията, в специализиран сайт или портал за търсене на работа и на интернет страницата на община Калояново www.kaloyanovo.egov.bg (в случай, че крайният срок е неработен ден – срокът изтича в първия работен ден след него).

Краен срок за подаване на документите – 17.30 ч. на 29.01. 2024 г.

Дата на публикуване: 18.01. 2024 г.

Списъците с допуснатите и недопуснатите кандидати, както и всички други съобщения във връзка с конкурса се обявяват на интернет страницата на Община Калояново (www.kaloyanovo.egov) и на определеното общодостъпно място - Информационното табло в сградата на Общинска администрация Калояново с адрес с. Калояново, пл. „Възраждане” № 6, ет.1-ви.

Телефон за справки – 03123 / 2221

Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:
С професионален опит над 3 г.

Образование:

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Друг

Ниво в йерархията:
Висше управленско ниво

Трудово възнаграждение:

От 933 до 2000 лева на месец

Категория:

Държавна администрация

Държава:

България

Населено място:

Гр.

Адрес:

Дата:

18.01.2024

Организация:

Община Калояново
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за Община Калояново може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ