Обучение на място в ресторантьорство и хотелиерство
Детайли
Описание
На вниманието на управителите и собствениците на ресторанти и хотели: В предвид промените в изискванията на Европейския съюз за квалификация и преквалификация на работещите в областта на ресторантьорство и хотелиерство ви предлагаме обучение на място на вече работещия персонал по следните професии: Барман-сервитьор; Помощник готвач; Готвач; Главен готвач; Сладкар; Главен сладкар; Отговорник на търговска зала; Администратор на хотел; Мениджър на хотел; Мениджър на ресторант; Камериер; Тур агент/екскурзовод. Обучението се извършва от квалифицирани преподаватели,на място,без да се прекъсва работния процес и в удобно време за персонала, който ще бъде обучаван. При обучение на повече от 5 човека персонал-специални отстъпки! За повече информация и записване:0894 68 15 99-Мария Георгиева или на E-mail:fond_intermenu@abv.bgЦена
400.00 лвВид на курса
В удобно време за курсистите и работодателитеКатегория
Други курсовеНачална дата
01.07.2015Крайна дата
01.08.2015Място на провеждане
СофияАдрес
бул."Витоша"1АТелефон
0894 68 15 99Лице за контакти
Мария ТрокмановаОрганизация
Международна школа"Интерменю"към Фондация "ЕВРОФОНД"Електронна поща