Назад

Обучение на място в ресторантьорство и хотелиерство

Детайли

Описание

На вниманието на управителите и собствениците на ресторанти и хотели: В предвид промените в изискванията на Европейския съюз за квалификация и преквалификация на работещите в областта на ресторантьорство и хотелиерство ви предлагаме обучение на място на вече работещия персонал по следните професии: Барман-сервитьор; Помощник готвач; Готвач; Главен готвач; Сладкар; Главен сладкар; Отговорник на търговска зала; Администратор на хотел; Мениджър на хотел; Мениджър на ресторант; Камериер; Тур агент/екскурзовод. Обучението се извършва от квалифицирани преподаватели,на място,без да се прекъсва работния процес и в удобно време за персонала, който ще бъде обучаван. При обучение на повече от 5 човека персонал-специални отстъпки! За повече информация и записване:0894 68 15 99-Мария Георгиева или на E-mail:fond_intermenu@abv.bg

Цена

400.00 лв

Вид на курса

В удобно време за курсистите и работодателите

Категория

Други курсове

Начална дата

01.07.2015

Крайна дата

01.08.2015

Място на провеждане

София

Адрес

бул."Витоша"1А

Телефон

0894 68 15 99

Лице за контакти

Мария Трокманова

Организация

Международна школа"Интерменю"към Фондация "ЕВРОФОНД"

Електронна поща