Назад

Курс по Карвинг

Детайли

Описание

Българската Асоциация на Професионалните Готвачи и Мариян Костов организират курс по карвинг, този семинар е с практическа насоченост и участие в него може да вземе всеки, който желае да се усъвършенства професионално. Уменията, които курсистите придобиват, повишават нивото и качеството на украсите на ястията, аранжировката на шведските маси за закуска, обяд и вечеря, приготвянето на жардениери за маса, бюфетите за приеми, коктейли, кетъринг при обслужване на частни и фирмени партита. Курса ще се проведе в х-л Сплендит гр.Варна след попълване на групи от десет човека, което е гаранция за индивидуалния подход в обучението.За записвания,въпроси и подробности:http://carving-masterchef.hit.bg/ mk_kostov@abv.bg ; marian.kostov@bapc-bg.com Gsm: 0885 919 351 , 0882 510 072 skype: carving-masterchef План програма-Семинар по карвинг. *Практически, двудневен, базисно ниво. *Техники на работа с следните продукти: *Морков,Краставица,Ряпа,Дайкон,Цвекло,Тиква, *Диня,Ябълка,Праз,Тиквичка,Фенхел,Репичка. Ден първи: *Основни техники за работа в карвинга. *Работа с основни инструменти, използвани в карвинга. *Изрязване на 8 вида цветя - маргарити, шишарки, минзухари, астри, далии, кали, хризантеми и рози. Ден втори: *Изрязване на флорални елементи върху тиквичка, тиква и диня. *Изготвяне на цялостна композиция от научените по време на обучението елементи. *На всеки курсист се осигурява тайски нож тип Орлов нокът като след завършване на курса има възможност да си го закупи. *Осигурени са и 5 комплекта от 7 длета за всички курсисти,както и по 1 бр от всички видове плодове и зеленчуци. *Осигурени са помощни материали и др. *Курса е двудневен по 6 часа на ден с половин час почивка след първите 3 часа. *Курса ще се проведе в групи от 10 човека, което е гаранция за индивидуалния подход в обучението *Членовете на Асоциацията на Професионалните Готвачи ползват 30% отстъпка. *Очаквайте скоро и в други градове. Цена 180лв

Цена

180.00 лв.

Вид на курса

Дневен

Категория

Други курсове

Начална дата

19.12.2008

Крайна дата

31.12.2009

Място на провеждане

Варна

Адрес

Телефон

0885 919 351

Лице за контакти

Мариян Костов

Организация

Българска Асоциация на Професионалните Готвачи

Електронна поща