Назад

3D Уеб Дизайн

За нас

3D Уеб Дизайн (изписва се на английски 3D Web Design) разработва динамични сайтове, функционалности за cms като joomla, wordpress, zen cart, drupal, magento, oscommerce. Предлага уеб дизайн и seo оптимизация за сайтове, маркетинг и реклама, популяризация на сайт. В момента фирмата се състои от четирима души: Seo оптимизатор и уеб разработчик, двама дизайнери и Php / Sql програмист. Изпълняват се сложни уеб дизайн поръчки, както по отношение на дизайна, така и в отношение на функционалността на сайтовете. 3D Уеб Дизайн е най-големия разработчик в България на приложения за някои от най-популярните CMS системи в света.

История

3D Web Design е създадена през 2006 година. В първите месеци фирмата се състои от двама души - един специалист по аудио и видео обработка и един уеб програмист. Първоначално се разработват само статични сайтове. Шест месеца по-късно към екипа се включва флаш дизайнер и 3D Уеб Дизайн започва да предлага и флаш анимация, банери, флаш интро и други. Една година след това се преустановява разработката на флаш, и започват приоритетно да се изграждат динамични сайтове и функционалности за тях.

Ценности

Коректно отношение към клиента и към служителите на фирмата.

Визия

Наши клиенти са както обикновените потребители на които просто изработваме уеб сайт, така и над Двадесет Български уеб дизайн фирми и над четиридесет чуждестранни (купуващи разработките ни за CMS системи). Наши клиенти са и над десет чуждестранни SEO компании за които сме разработвали функционалности за SEO оптимизация по поръчка. Важно е да знаете че 80% от клиентите за които извършваме разработката на уеб базиран софтуер са американци, немци и англичани, макар че имаме няколко клиента и от Австрия, Италия и Испания. Партнираме си отлично със специализирани фирми подизпълнители - за регистрация на сайтове в Директории, както и с подизпълнители за големи проекти за цялостна Seo оптимизация за търсачки и популяризация на сайтове.

Обяви за работа

Няма текущи обяви

Обяви за стажове

Няма текущи стажове

Обяви за курсове

Няма текущи курсове

Назад