Всичко започва със семейството. През 2010 година, докато Анита търси варианти за здравословни лакомства за децата си, сама създава вкусна рецепта от сурови десерти. Те бързо стават любимата почерпка на клиентите на био магазина на Анита и съпруга й Калин. Вдъхновени да споделят своето вкусно творение с целия свят, двамата се свързват с Яни, основателя на най-голямата дистрибуторска фирма на био храни в България. И така, Roobar се ражда през 2012 година.
Roobar достига до 46 страни на 4 континента. Нашата марка е лидер на пазара в категорията сурови био десерти в Европа, с близо 1 милион продадени барчета месечно. Имаме собствен цех, в който поддържаме последните технологии в производството и сами определяме най-високите стандарти за качество. Така успяваме да правим рообарчетата вкусни и автентични, такива каквито са от самото начало.