Назад

Netpeak

За нас

Netpeak — една от най-големите интернет-маркетинг агенции в Източна Европа. Направления на работата на агенцията: оптимизация на сайтове, онлайн реклама, уеб анализи, ползваемост и консултации. Сред нашите клиенти — множество портали, интернет магазини, UGC-проекти — най-популярните сайтове в техни ниши. Направления работы агентства: продвижение сайтов, контекстная реклама, продвижение брендов/компаний/персоналий в социальных сетях, юзабилити и веб-аналитика. Среди наших клиентов — множество порталов, интернет-магазинов, UGC-проектов — популярнейших сайтов в своих тематиках. Мы продвигаем не сайт, а бизнес клиента. Наша цель — привести не посетителей сайта, а будущих клиентов нашего заказчика. В этом кардинальное различие нашего подхода к работе от большинства агентств интернет-маркетинга СНГ. Самый ценный ресурс Netpeak — это команда. У нас молодой и «яркий» коллектив, среди нас много творческих людей, сильных профессионалов и разносторонних личностей. Мы делаем все, чтобы Netpeak был не просто агентством, а стилем жизни и образом мышления.

Ценности

Нашият най-ценен ресурс — екипа ни. Имаме млад и ярък екип, сред нас има много креативни хора, силни професионалисти и разностранни личности. Ние правим всичко, за да може Netpeak да не е просто агенция, а начин на живот и начин на мислене.

Мисия

Ние класираме не сайта, а бизнеса на клиента. Нашата цел — не да донесем трафик на сайта, а бъдещи клиенти на нашите клиенти. Тове е съществена разлика в подхода ни към работата в сравнение с повечето агенции за онлайн маркетинг в Източна Европа.

Визия

Ние наистина искаме да направим този свят едно по-добро място. Ето защо ние се стремим не само да помогнем на бизнеса на нашите клиенти, но и дадем на колегите ни интересна и полезна работа, която ще им даде възможност да се насладят на удоволствието от постиженията и способността да бъдат обезпечени и уверени личности. Ние се опитваме да съберем в отбора си всички най-добри специалисти на пазара. Почти винаги имаме нужда от "нови" добри хора и ако сте — потенциално един от нас, моля свържете се с нас.

Обяви за работа

Няма текущи обяви

Обяви за стажове

Няма текущи стажове

Обяви за курсове

Няма текущи курсове

Назад