Назад

Телепол ЕООД

За нас

Национална агенция за сигурност Телепол е в авангарда на технологичното развитие в сферата на охраната и сигурността в България. Чрез съчетаване на иновативно мислене и високи технологии, ние вървим по пътя към усъвършенстване за максимална удовлетвореност на нашите клиенти.

История

Национална агенция за сигурност Телепол е създадена през 1993 година и оттогава е истински пример за частна българска компания с успешно развитие и постоянен ръст.

Ценности

Най-значимият капитал и конкурентно предимство на нашата компания са хората. Техният висок професионализъм, способността им да вземат бързо правилни решения и да действат ефективно при сложни обстоятелства, са гаранция за качеството на предлаганите от нас услуги. Зад успехите на Национална Агенция за Сигурност Телепол стоят резултатите от труда на над 1000 човека.

Мисия

Целият екип на Национална агенция за сигурност Телепол е посветен на налагането на нови, по-високи стандарти при проектирането, изграждането и експлоатацията на интегрирани системи за индивидуална, фирмена и индустриална сигурност, предлагайки богата гама от продукти и услуги в сектора.

Визия

Днес ние правим това, което другите ще правят утре!

Обяви за работа

Няма текущи обяви

Обяви за стажове

Няма текущи стажове

Обяви за курсове

Няма текущи курсове

Назад