Назад

КОНВОЙ-УОРЛД АД

За нас

"Конвой-Уорлд" е водеща производствена и търговска фирма в областта на стоките за широко потребление - домакински гъби, гъби за баня, бърсалки за под, почистващи кърпи, домакинска тел, пластмасови изделия за почистване и др. Производствената дейност на фирмата се осъществява на обширна територия от повече от 10 000 кв.м., ново и модерно предприятие, с изградена технологична база.

История

1991 - Стартира производството на домакински гъби, гъби за баня и бърсалки за под. През следващата година започва и производството на козметика, почистващи препарати и детергенти. 1997-1998 - Собствениците вземат решение за качествено нов скок в развитието на компанията и създават нова организационна структура. Привличат се много нови професионалисти в областите на развиване на производствените мощности и увеличаване на продажбите. Компанията открива нови офиси във Варна, Бургас, Русе и Велико Търново. 2000 - "Конвой-Уорлд" открива своето ново и модерно предприятие, разположено на 10 000 кв. м. площ. Фирмата разчита на високите технологии, развитата инфраструктура и модерната комуникационна мрежа, за да продължи да увеличава производството на висококачествените си продукти.

Мисия

Гъбите и мокрите кърпи произвеждани от Convoy са лидер на Българския пазар? Милиони български домакинства се доверяват на фирмата и избират продуктите ни. Нашите марки се радват на най-висок процент повтаряемост на покупките от потребителите в категорията, поради високото си постоянно качество, което ни диференцира от конкурентите в България.

Визия

През 2015 г. фирмата открива собствен магазин в центъра на София - магазин CONVOY OUTLET CENTER, разположен на ул. Трапезица №4, магазин 3. В маазина може да се види цялата гама продукти от портфолиото на Конвой на преференциални за потребителя цени.

Обяви за работа

Няма текущи обяви

Обяви за стажове

Няма текущи стажове

Обяви за курсове

Няма текущи курсове

Назад