Назад

Силвър Стар Ритейл ЕАД

За нас

Кои сме ние: Силвър Стар Ритейл е собствена дилърска мрежа на Силвър Стар Моторс (официален представител на немски концерн за България). В нашето портфолио ще откриете „звездата“ – Mercedes-Benz, както и брандовете – SETRA, FUSO и SMART. А от скоро, гамата се допълва с безкомпромисен 4x4, създаден от нулата, офроуд автомобил - INEOS Grenadier.  Дейността ни обхваща: - продажби на нови леки, лекотоварни и товарни автомобили и автобуси - продажби на резервни части; - продажби на употребявани автомобили; - следпродажбено обслужване, вкл. бояджийно-тенекеджийни дейности; - лизинг и застраховане на автомобили. Нашите дилърски центрове са позиционирани в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Мисия

Нашият екип: Нашият екип е доказал своята компетентност чрез множеството изпити и успешни сертификации. В момента, в клоновете ни в страната, работят повече от 400 служители, чийто брой ще продължи да се увеличава. В структурите ни ще откриете специалисти в различни сфери: следпродажбено обслужване (мехатроници, монтьори, диагностици, инженери, логистици), продажби, ИТ, преводи, администрация (счетоводители, финансисти, анализатори), маркетинг и връзки с обществеността, човешки ресурси и други. Стратегията ни за развитие на човешки ресурси е фокусирана и към младите, завършващи студенти, които имат желание да надградят теоретичните си познания чрез стажантски програми. А защо не и да станат наши колеги след успешно представяне по време на стажа? Всяка програма е индивидуално разработена за конкретния отдел и е ориентирана към придобиване на практически опит по специалността.

Визия

Вашите лични данни ще се обработват за целите на подбора от Силвър Стар Ритейл ЕАД, в качеството си на администратор на лични данни, спазвайки действащото законодателство за защита на лични данни. Моля, прочетете внимателно нашата политика: https://drive.google.com/file/d/16W68e7hkKIzE-MnE5gZMF-WTMknDkbpN/view?usp=sharing

Обяви за работа

Длъжност
Дата
Валидна до
07.05
2024
04.06
2024

Обяви за стажове

Длъжност
Дата
Валидна до

Обяви за курсове

Няма текущи курсове

Назад