Назад

ROAD CARGO SERVICE S.R.L

За нас

ROAD CARGO SERVICE предоставя авто транспорт на въздушните пратки и товари в Централна и Западна Европа (предимно във Франция, Германия, Люксембург, Италия, Белгия, и Австрия).

История

Историята на ROAD CARGO SERVICE започва през 2005 г. с покупката на първите превозни средства, които в по-късните години дават възможност за развитие на бизнеса и пълна автономия на компанията. Целта на ROAD CARGO SERVICE е да предоставя авто транспорт на въздушните пратки и товари a мисията на компанията е да бъде общопризнатa в Европа. Днес ROAD CARGO SERVICE е установена компания по европейските пътища и особено в Милано, където се намира централата, a корпоративните цветове и логото са все по-разпознаваеми.

Мисия

Нарастването на клиентите, превозните средства, персонала и способността ни да функционираме правилно през годините потвърждава ефективността на мисията ни, която е да предоставяме на клиентите изключителна услуги, които отговарят на техните изисквания, и са в съответствие с условията за пълна безопасност и доставка.

Обяви за работа

Няма текущи обяви

Обяви за стажове

Няма текущи стажове

Обяви за курсове

Няма текущи курсове

Назад