Назад

Тренквалдер ЕООД

За нас

Специалистите по управление на човешките ресурси са ежедневно под напрежение в бързо променящата се бизнес среда. Като важен доставчик на услуги в сферата на човешките ресурси в Централна и Източна Европа, ние предлагаме иновативни персонализирани решения на тези предизвикателства. Днес нашите над 50 000 служители работят ежедневно в нашите повече от 200+ офиса в 17 европейски държави, за да постигнат целите на нашите клиенти. Благодарение на нашите регионални мрежи и познания, ние сме стратегически стълб в управлението на човешките ресурси не само за големи компании, но също и за малки предприятия.

История

През март 1985 г. Рихард Тренквалдер стартира като едноличен търговец с офис за техническа и инженерна дейност в Швадорф, Австрия. По време на неговото пребиваване в чужбина той се запознава с бизнеса за подбор на временен персонал, вече утвърден в Нидерландия, Англия и Скандинавия. По това време в Австрия този бизнес е бил все още сравнително неизвестен. През 1992 г. Тренквалдер открива в Словакия първия си чуждестранен клон. От 2012 г. Разширяване на портфолиото от услуги: подбор на персонал, услуги и консултации в сферата на човешките ресурси, възлагане на бизнес процеси на външни изпълнители. През 2007 г. Треквалдер отваря първия си офис в България.

Ценности

Нашите ценности — нашата основа Чрез иновации, които придават гъвкавост на икономиката, ние помагаме да направим Европа по-добро място за бизнес. Ние също така знаем, че можем да имаме успех в дългосрочен план с решения, които помагат на хората да използват докрай своя потенциал и са съвместими с тяхната потребност от сигурност. Ние предлагаме устойчивост и надеждност в един силно динамичен пазар. Ние мислим и действаме съгласно нашите три стълба: професионализъм, партньорство и рентабилност.

Мисия

Нашата мисия Ние предлагаме персонализирани услуги за компании, търсещи да подобрят своята конкурентоспособност. Чрез правилното управление на предложенията за работа ние подобряваме възможностите за назначаване на нашите кандидати.

Визия

Нашето членство в WEC (преди CIETT) Основните ценности на Тренквалдер хармонизират със стандартите на CIETT (International Confederation of Private Employment Agencies). Тренквалдер е член на тази световна конфедерация на доставчиците на услуги в сферата на човешките ресурси от самото и начало през 2014 г. WEC представлява интересите на частните консултанти за подбор на персонал на международно ниво, помага на членовете си да развиват своята дейност в една правна и регулаторна среда, насърчава поддържането на стандарти на качеството в тази сфера и предприема действия срещу нелоялни доставчици. Нейната цел е да даде своя принос за един по-ефективно функциониращ пазар на труда.

Обяви за работа

Няма текущи обяви

Обяви за стажове

Няма текущи стажове

Обяви за курсове

Няма текущи курсове

Назад