Назад

АЛДЕС ИМОТИ ЕООД

За нас

Консултантско дружество АЛДЕС ИМОТИ ЕООД присъства на пазара за недвижими имоти от края на 2004 г. През тези години на усилен труд успява да наложи високи стандарти в обслужването на своите клиенти. Фирмата се занимава приоритетно с покупко–продажба на недвижими имоти, отдаване и наемане, консултантски и други услуги, обхващащи търсенето и предлагането на имоти.

История

От началото на 2005г. „АЛДЕС – твоите имоти” е член на Кооперация „ОБЕДИНЕНИ АГЕНЦИИ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ И ТУРИЗЪМ” и на Сдружение „БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМА СОБСТВЕНОСТ” с Лиценз №133. През 2005 г. печели ДИПЛОМА за „Най-професионално поддържане на оферти в интернет” на годишните награди на сп. „Българските имоти”, през 2006 г. е номинирана за почетния приз в същата категория. От май 2010 г. фирмата е преобразувана и вписана в търговския регистър като „АЛДЕС ИМОТИ” ЕООД, ЕИК 201147293. През същата година дружеството е вписано в „Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри” с идентификационен № 277907. През 2015г. \"АЛДЕС ИМОТИ\" ЕООД получи сертификат \"КОРЕКТНА ФИРМА\" 2015, издаден от Изследователски център на клиентските мнения - единствената фирма в страната, която сертифицира организации по отношение на качествено изпълнявани услуги. През същата година \"АЛДЕС ИМОТИ\" ЕООД официално стана член на Национално Сдружение „Недвижими имоти“ (НСНИ).

Мисия

Нашият екип от консултанти е сплотен, абмициозен и отзивчив. Той е внимателно подбран и обучен с цел да покрие напълно Вашите представи за професионално, компетентно и любезно отношение към клиента. Фирменият сайт разполага с богата база данни от имоти, обявени за продажба или отдавани под наем, като всеки обект е огледан от брокер - титуляр, сниман и подробно и точно описан. Дано да Ви бъде от полза!

Визия

Кариера в компанията: Дружеството разполага с два фирмени офиса, ситуирани в центъра на столицата, лесно достъпни за своите служители и клиенти. Новопостъпилите колеги при нас започват като СТАЖАНТ БРОКЕРИ. След успешно преминат изпитателен срок се назначават на длъжността БРОКЕР, недвижими имоти. Утвърдените и доказани служители имат възможността да се кандидатират за позициите: ОФИС ОРГАНИЗАТОР и МЕНИДЖЪР

Обяви за работа

Длъжност
Дата
Валидна до
09.04
2024
07.05
2024

Обяви за стажове

Няма текущи стажове

Обяви за курсове

Няма текущи курсове

Назад