Назад

ТАЛ Инженеринг ЕООД

За нас

"ТАЛ ИНЖЕНЕРИНГ" ЕООД работи успешно в сферата на строителството от създаването си през 1998 година. Основната ни дейност е насочена към проектирането, изработката и монтажа на архитектурни конструкции от алуминий, PVC и стомана.

Ценности

ланираме и реализираме привидно невъзможното, и по този начин оформяме бъдещето на света, в който живеем. Залагаме на експертността и квалификацията на нашия екип, и задаваме стандартите в областта на фасадния инженеринг в България. Това ни прави разпознаваем и предпочитан партньор. Ние предлагаме високотехнологични и креативни решения за изграждане на знакови проекти.

Мисия

Ние сме ТАЛ Инженеринг и сбъдваме мечти в строителството. Работим с вдъхновение и предлагаме функционални фасадни решения. С поглед в бъдещето, подобряваме качеството на живот, реализирайки проектите на нашите партньори. Водени от волята за успех, креативното мислене и отношението към детайла, създаваме формула на устойчиво развитие, чрез нови технологии.

Визия

7 причини за работа в ТАЛ Инженеринг: * Възможност за дългосрочна работа и кариерно развитие в успешна българска компания – лидер в областта на Фасадния инженеринг, и стабилно навлизаща на международните пазари. * Реалнa възможностa за професионално развитие и придобиване на практически знания и умения за прилагане на новостите в областта на фасадния инженеринг. * Усъвършенстване на знания, умения и личностни компетентности, полезни за цялостната трудова реализиация. * Конкурентно и сигурно заплащане, обвързано с проявяваните личностни качества и професионални знания и умения. * Осигурени отлични условия на труд, сигурност и обезпеченост на работното място, безопасна и комфортна работна среда. * Екип от над 160 специалисти, от които можете да черпите знания. * Нулева дискриминация. Имате равен шанс за развитие независимо от пол, религия или раса.

Обяви за работа

Няма текущи обяви

Обяви за стажове

Няма текущи стажове

Обяви за курсове

Няма текущи курсове

Назад