Назад

Застрахователен консултант

Детайли

Описание

Ние сме ЗЕАД"Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп"ЕАД и сме един от лидерите на българския финансово-осигурителен пазар. От 2007 сме член на една от водещите застрахователни групи в Европа – австрийската Vienna Insurance Group AG, която има над 190 годишна история в сферата на финансовите, застрахователните и осигурителните услуги.
Ние вярваме, че има хора които:
Са инициативни и вътрешно мотивирани да търсят своята успешна кариера,
Смятат, че заслужават възнаграждение адекватно на потенциала и постиженията им,
Са достатъчно отговорни и здравословно амбициозни, за да могат сами да управляват работния си процес и работното си време,
Обичат да общуват и умеят да работят в екип, биха искали професията им да ги среща с нови хора, и най-вече държат да правят нещо, което е наистина полезно.
Ако Вие сте един от тези хора, ако за Вас е трудно да намерите работа, която да е съвместима с Вашия темперамент и вижданията Ви за кариерно развитие, и която адекватно да възнаграждава уникалната Ви комбинация от качества, то ние в Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп бихме искали да разговаряме с Вас, тъй като в момента разширяваме търговските си структури в София и търсим ограничен брой финансово-осигурителни консултанти.
Успешните кандидати ще получат възможността да развият комплексна професионална представа за финансово-осигурителния бранш, както и да се запознаят до най-малки детайли с продуктите в продуктовата гама на Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп. Тяхната работа ще се състои основно в идентификацията и създаването на отношения с потенциални клиенти. Те ще трябва да консултират клиентите за най-подходящите решения съобразно техните нужди, в следствие на което да извършват продажби и да подпомагат колегите си при извършването на продажби. За целта залагаме на професионално въвеждащо и продължаващо обучение, както и на персонална менторска подкрепа от доказали се успешни мениджъри. В нашата професия възнагражденията са много над средните за страната и са 100% обвързани с постигнатите резултати, като към тях прилагаме ясна и реалистична бонусна схема. Всичко това се случва в млад и ентусиазиран екип от професионалисти с чувство за хумор.
Нашите финансово-осигурителни консултанти, които демонстрират силни професионални качества и показват добри резултати, могат наред с другите форми на бонификация да разчитат и на организирани от компанията социални мероприятия (семинари, тиймбилдинги, почивки и др.), ясно дефинирани възможности за кариерно развитие, достъп до клиенти с висок потенциал за реализация на продажби и др.
Правейки нашия избор, бихме считали предишен успешен търговски опит, както и демонстрация на търговски усет за предимство.
Ако се идентифицирате с прочетеното до тук, изпратете ни Вашето CV.

Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:
Без професионален опит

Образование:
Средно-специално

Профил:

Ние предлагаме

Вид заетост:
Непълен работен ден

Срок на заетост:
Почасова

Договор:
Друг

Ниво в йерархията:
Експертен персонал без ръководни функции

Трудово възнаграждение:

От 400 до 1500 лева на месец

Категория:

Застрахователна дейност

Държава:

България

Населено място:

Гр. София

Адрес:

София, ул.Света София 6

Дата:

03.01.2018

Организация:

Булстрад Живот ВИГ
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за Булстрад Живот ВИГ може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ