Назад

Оперативен счетоводител

Детайли

Описание

"Хидромат" ООД е българска фирма, създадена през 1994 г. Предмет на дейност: Търговия на едро и дребно с хидро и топлоизолационни материали за строителството.
Отговорности: Изпълняване на ежедневни оперативни задачи по осигуряване на счетоводния документооборот-приема, проверява и обработва първични счетоводни документи /фактури, банка, каса и др./. Изготвяне на първични и вторични счетоводни документи. Изготвяне на справки, декларации по ДДС и Интрастат.
Изисквания: Висше икономическо образование, специалност "Счетоводство и контрол". Опит като счетоводител- минимум 3 години. Компютърна грамотност, работа със счетоводен програмен продукт, ПРЕДИМСТВО-ПП КОНТО И ЗЕРОН. Познаване на счетоводното законодателство. Отговорност, организираност, коректност.
Фирмата предлага: Мотивиращо възнаграждение, отговарящо за обема на работата. Работа в стабилна организация. Офис с много добра локализация и материално-техническа база.

Ако отговаряте на посочените изисквания и кандидатствате за тази позиция е нужно да ни изпратите актуална автобиография или CV със снимка.
Ще се свържем само с одобрените по документи кандидати.

Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:
С професионален опит над 3 г.

Образование:

Профил:

Ние предлагаме

Вид заетост:

Срок на заетост:

Договор:

Ниво в йерархията:

Категория:

Счетоводство и Одит

Държава:

България

Населено място:

Адрес:

бул. "Тодор Александров" №132

Дата:

18.10.2019

Организация:

Хидромат ООД
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за Хидромат ООД може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ