Назад

Консултант "Частно Банкиране"

Детайли

Описание

Изкушаващите дестинации са безброй и всички мечтаем за тях. Най-желаната дестинация обаче е правилното работно място! Стараем се да открием какви са вашите амбиции и в каква работна среда може да разгърнете потенциала си.

Вашата роля: Изграждане и поддържане на дългосрочна ангажираност и взаимоотношения с потенциални и настоящи клиенти на компанията. Консултация и навигиране на потребителските нужди към релевантни финансови продукти и услуги. Повишаване качеството на обслужване на клиенти и проява на индивидуален подход, спрямо специфични нужди и текущо състояние на потребителите. Активно участие в организацията на бизнес срещи. Обработка на необходимата административна документация и работа с вътрешна система. Ефективна колаборация с професионалисти в сферата на финансовите услуги.

Компанията: Динамична и бързо развиваща се финансова компания, оперираща в сферата на иновативните финансови решения и застрахователната грижа.

Екип: Амбициозен и енергичен екип, припознаващ личните си ценности и стремежи към тези на компанията. Високо ценена е ангажираността, чувството за принадлежност и колаборация, както и постоянното професионално усъвършенстване.

Възнаграждение: Конкурентно възнаграждение и мотивираща бонусна система, съобразена с представянето Ви. Възможност за обучение и професионално развитие. Иновативна инфраструктура и приятна офис атмосфера.

Подходящият кандидат: Силно мотивиран и амбициозен, с желание за постигане на конкретни резултати. Ориентиран към комуникацията с клиенти, прилагайки аналитичност, око към детайлите и разбиране към текущите нужди на потребителите. Проактивен специалист, готов да демонстрира своите лични и професионални компетенции, както и да работи по тяхното надграждане. Развита финансова култура и фокус към съвременната икономика. Предишен опит в сферата на финанси, продажби или консултиране би се зачитал като предимство.

Ако смятате, че тази позиция ще Ви предостави възможност да приложите и развиете Вашите професионални компетенции, моля изпратете автобиографията си с приложена снимка.

Благодарим на всички кандидатствали. Екипът ни ще се свърже само с одобрените кандидати. Всички данни, предоставени от Вас, са защитени по смисъла на ЗЗЛД и ще бъдат използвани единствено за целите на подбор. Лиценз от Националната Агенция по Заетостта № 3103.

Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:

Образование:

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Трудов безсрочен

Ниво в йерархията:

Трудово възнаграждение:

От 2000 до 2300 лева на месец

Категория:

Застрахователна дейност
Финанси
Бизнес /консултантски услуги

Държава:

България

Населено място:

Гр. София

Адрес:

София, р-н Средец, бул. Витоша 92

Дата:

07.08.2022

Организация:

Хюман ту Хюман ЕООД
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за Хюман ту Хюман ЕООД може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ