Назад

Специалисти стъкла - Германия

Детайли

Описание

Търсим специалистин за изработка на стъкло, плоско стъкло за прозорци, шкафове и огледала, рамка за снимки и огледала, изработка на стъклени уникати по поръчка, фасади и прегради с огънато стъкло, витражи, мебели от стъкло, душ кабини, стъклопакети. Всички позиции са в Германия.Необходими изисквания:

    немски език - интервю се провежда на немски език с работодател от Германияопит и познания по конкретната професия;
Компанията предлага:
    9.07 евро/час + 50 евро дневно за транспорт - нетно заплащане;немски трудов договор с изпитателен срок от 3 до 6 мес;работното време: 40 до 50 работни часа на седмица, обикновено по 8 часа на ден(нормална смяна от 8 до 17часа) с почивка от 30 до 60 минути.Отпуск: 20-24 дни платен отпуск годишно.
Моля пратете CV на немски език и сертификат/квалификация, ако притежавате такивa на info@expertians.comНяма такси за кандидатите.За допълнителна информация и всички актуални оферти за работа,  може да ни посетите на:- нашия website: www.expertians.com и фейсбук страницата ни - www.facebook.com/Expertians- Телефоните ни за връзка : 052/60 45 85 ; 0886 832 551- Адрес: гр.Варна, Бул. “Мария Луиза” 26 Б, ет.2Ние гарантираме конфиденциалност на всички изпратени кандидатури на нашите кандидати по смисъла на Закона за защита на личните данни ЗЗЛД.

Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:

Образование:

Профил:

Ние предлагаме

Вид заетост:
Непълен работен ден

Срок на заетост:

Договор:

Ниво в йерархията:

Категория:

Строителство, Архитектура

Държава:

България

Населено място:

Гр. Мюнхен

Адрес:

София 1000, ул. Карнеги 11а

Дата:

24.06.2015

Организация:

Probook
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за Probook може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ