Назад

Техник, електротехници, заварчици, ключари, Програмисти, настройчици и оператори на cnc (цпу) струг и фреза. CNC фреза, стругари, климатични и хладилни техници за ГЕРМАНИЯ

Детайли

Описание

ОЦ Студио S набира електротехници Електротехници, заварчици, ключари, CNC фреза, стругари, CNC програмист, климатични и хладилни техници, отоплителни системи, бояджии за работа в ГЕРМАНИЯ.

ОЦ Студио S има договорености с агенция за подбор на персонал Bewerber-Weimar - Allgemeine-Industriemontagen GmbH, която търси специалисти в следните професии - електротехници, заварчици, ключари, специалисти фреза, стругари, CNC програмист, климатични и хладилни техници, отоплителни системи, бояджии и други.

Кандидатите трябва да отговарят на следните условия:
- да са в трудоспособна възраст;
- да са с опит в професията;
- да са с личен автомобил /ако е възможно/;
- да са с образование, отговарящо на професията /не е задължително/
- да владеят немски език /ниво В1 покрито/- задължително.

Ако Вие знаете немски език, трябва да се свържете с нас, за да направите тест, чрез който да удостоверим нивото Ви на компетентност или да ни изпратите удостоверение/сертификат за покрито ниво В1 по немски език.
Ние ще се свържем с Вас, за да Ви предложим ден и час за полагане на теста. След полагане на теста ще получите удостоверение на немски език за съответното ниво по немски език /необходимо е да покриете минимум В1 ниво по европейските езикови рамки/, което ще Ви послужи пред Bewerber-Weimar - Allgemeine-Industriemontagen GmbH за наемане на работа в Германия.

Ние ще Ви предоставим необходимите документи за попълване за кандидатстване за работа чрез Bewerber-Weimar - Allgemeine-Industriemontagen GmbH и ще Ви помогнем за попълването.

Ако нямате изискваните компетенции по езика, можете да се запишете при нас на курсове по немски език. Групите по съответните нива стартират януари 2015 година и завършват края на март 2015 и са с 33% отстъпка - плащате само 240 лв. вместо 360 лв. за ниво.

За повече информация за курсовете по немски език и за определяне нивото Ви на езикова компетентност по немски език вижте сайта на центъра, секция Обучения/Немски език за възрастни.

Вижте повече информация за наемането на работа на сайта на центъра, секция Обучения/ Езиково обучение/ Немски език за възрастни:
www.studios-edu.com

Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:
С професионален опит от 1 - 3г.

Образование:
Средно

Профил:

Специални умения:
Кандидатите трябва да отговарят на следните условия: - да са в трудоспособна възраст; - да са с опит в професията; - да са с личен автомобил /ако е възможно/; - да са с образование, отговарящо на професията /не е задължително/ - да владеят немски език /ниво В1 покрито/- задължително. Ако Вие знаете немски език, трябва да се свържете с нас, за да направите тест, чрез който да удостоверим нивото Ви на компетентност или да ни изпратите удостоверение/сертификат за покрито ниво В1 по немски език. Ако нямате изискваните компетенции по езика, можете да се запишете при нас на курсове по немски език. Групите по съответните нива стартират януари 2015 година и завършват края на март 2015 и са с 33% отстъпка - плащате само 240 лв. вместо 360 лв. за ниво. За повече информация за курсовете по немски език и за определяне нивото Ви на езикова компетентност по немски език вижте сайта на центъра, секция Обучения/Немски език за възрастни. Вижте повече информация за наемането на работа на сайта на центъра, секция Обучения/ Немски език за възрастни: www.studios-edu.com

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Трудов безсрочен

Ниво в йерархията:
Неквалифициран персонал

Категория:

Строителство, Архитектура
Работа в чужбина
Инфраструктура

Държава:

България

Населено място:

Гр. София

Адрес:

Дата:

22.12.2014

Организация:

Арт студио Ес ЕООД
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за Арт студио Ес ЕООД може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ