Назад

Строителен техник

Детайли

Описание

НГ Строй Еоод работи в Словакия от 2007 г. От 2014 г. дружеството не оперира на територията на България. Компанията е изградила множество обекти в Братислава, самостоятелно или като подизпълнител на Strabag SA - Словакия, Vahostav SA, Metrostav SA - Словакия и др. Сред построените сгради са някои знакови за града - Riverpark, Zuckermandl, Panorama, рекострукция на старинния замък Пресбург, разширение на производствения капацитет на заводите на Фолксваген АС - Словакия, Хотел Кемпински - Братислава, банковите сгради на JNT и CSOB.

В компанията са ангажирани единствено български работници, някои от които повече от 12 години допринасят за цялостния успех:) Компанията има изключително стимулираща програма към персонала, естествено обвързана с резултати, желание за работа и качество. Ние вярваме, че тези три качества са определящи успеха на дружеството и съответно на отделните членове на екипа!

Във връзка с увеличената строителна програма на дружеството за 2016 и 2017 г. търсим:

Строителен техник за ръководство на строежи в република Словакия. Ръководи строителни бригади съгласно палновете на обектите, хармонограми и изисквания за безопасност на труда. Поддържа строителна документация. Координира дейноста с представители на инвеститорите/възложителите на обекта.

Моля, ако не сте убедени във възмосжностите си и желаниято да работите постоянно извън страната, не подавайте документи! Никой не очаква познаване на документите и методите на работа в Словакия, но липсата на знания и опит в строителството не могат да останат незабалязани. Благодарим!

Изисквания към кандидата

Езикови познания:
Немски език

Трудов опит:
С професионален опит над 3 г.

Образование:
Средно-специално

Профил:
строителство

Специални умения:
Изисквания: компютърна грамотност, словашки/чешки/немски език. Опит на строителни обекти с над 50 работника. Опит в планиране на строителни процеси ден за ден. Познаване на различни типове кофражни системи. Позитивно настроен и комуникативен човек. Няма възрастови ограничения. Висше образование е предимство. Средно-специално е задължително. Втори език английски/руски е предимство.

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Трудов безсрочен

Ниво в йерархията:
Средно управленско ниво

Трудово възнаграждение:

От 2400 до 0 лева на месец

Категория:

Строителство, Архитектура

Държава:

България

Населено място:

Гр. София

Адрес:

Дата:

09.04.2016

Организация:

Ng Stroy Ltd
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за Ng Stroy Ltd може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ