Назад

Електромонтьор

Детайли

Описание

Във връзка подписан Анекс от 02.12.2016г. по административен договор за изпълнение на проект BG05М9ОP001-1.003-0570-C01 с наименование: Ново начало с „АНДИ БГ“ ООД по схема „Ново работно място 2015“, финансиран от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд, „АНДИ БГ“ ООД, обявява следните работни места за безработни и/или неактивни лица, за които ще се извърши процедура за подбор на персонал за работа във фирмата за длъжност:
1. Електромонтьор, код по НКПД 74122009:
 4 лица на възраст до 29 години,
 2 лица на възраст над 54 години и
 8 лица безработни и/или неактивни лица
Изисквания към кандидатите:
Образование: средно
Работно време: 8 часа, дневна форма
Изискванията и условията за кандидатстване са следните:
Лицата, които ще бъдат назначени следва да отговарят на целевата група предвидена в проекта - да са безработни и/или неактивни лица към момента на кандидатстване. С одобрените кандидати ще бъде сключен трудов договор в съответствие с изискванията на Кодекса на труда.
Начин на кандидатстване: Документи за кандидатстване – автобиография, копие от документи за трудов стаж /ако е приложимо/, копие от диплома/и за завършено образование, копия на документи от допълнителни квалификации и др. документи по преценка на кандидата.
Документите за кандидатстване се приемат online или по пощата, или могат да бъдат предоставени на място в офиса на фирмата: Пловдив, ул. „Карловско шосе“ № 16 Б.

Документите на кандидатите ще бъдат разглеждани при спазване на изискванията за конфиденциалност на личните данни. Одобрените по документи кандидати ще бъдат уведомени за дата и час за провеждане на интервю.

Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:

Образование:
Средно

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Трудов безсрочен

Ниво в йерархията:
Експертен персонал без ръководни функции

Категория:

Строителство, Архитектура

Държава:

България

Населено място:

Гр. Пловдив

Адрес:

Дата:

17.01.2017

Организация:

АНДИ БГ ООД
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за АНДИ БГ ООД може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ