Назад

ТЕХНИК, МЕТЕОРОЛОГИЯ

Детайли

Описание

Във връзка с изпълнението на Договор за безвъзмездна финансова помощ № BG16RFOP002-1.002-0196-C01 по проект: Разработване на “Модулен фотоволтаичен и вятърен генератор за захранване на улично осветление в паралел с електрическата мрежа в едно с изход за зарядно устройство на 220 V”, по процедура за подбор на проекти BG16RFOP002-1.002 - Подкрепа за разработване на иновации от стартиращи предприятия по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност” 2014-2020, "СоларЕнтърпрайз" ООД търси да назначи ТЕХНИК, МЕТЕОРОЛОГИЯ, чиято кандидатура отговаря на следните изисквания:

ОБРАЗОВАНИЕ:
Висше образоание, образователно-квалификационна степен "Бакалавър" или по-висока степен.
КВАЛИФИКАЦИЯ:
Специалност "Eлектротехника", "Машинен инжинер" или еквивалентно/ релевантно образование.
ПРОФЕСИОНАЛЕН ОПИТ:
- Професионален опит в изграждане на фотоволтаични системи и/или други електрически системи;
- Професионален опит в замерване и анализиране на електрически системи.

ФУНКЦИИ (ОТГОВОРНОСТИ И ЗАДЪЛЖЕНИЯ):
- Главно ще отговаря за монтажа на вятърния генератор;
- Ще разглобява, сглобява и адаптира вятърните генератори към иновацията;
- Ще замерва и анализира силата, посоката и устойчивостта на вятъра в България и различните места с цел оптимизиране на производството на електрическа енергия;
- Ще отговаря за експлоатацията на вятърните генератори в системата;
- Ще отговаря за лабораторните замервания на вятърния генератор.


В случай, че нашето предложение представлява интерес за вас, моля до 29 май 2017 г. Да представите Автобиография /CV европейски формат.
Следва да имате предвид, че само одобрените кандидати, които отговарят на горепосочените изисквания ще бъдат поканени на събеседване.

Информацията, представена в изпратените автобиографии /CV-та/ следва да бъде подкрепена със съответните документи, доказващи наличието на образование, квалификация и професионален опит на кандидата в областта, към която се отнася кандидатурата.
За доказване на образование, квалификация е необходимо представянето на копия (заверени с подпис и текст «Вярно с оригинала») на дипломи, сертификати и т.н.
За доказване на професионален опит е необходимо представянето на копия (заверени с подпис и текст «Вярно с оригинала») на трудови/ граждански договори и/ или трудови книжки, длъжностни характеристики.

Всички документите, представени на чужд език, следва да бъдат придружени с превод на български език!

Непокриването дори само на едно от изброените изискванията за: образование, квалификация и професионален опит и непредставянето на необходимите документи автобиография /CV европейски формат и документи доказващи наличието на образование, квалификация и професионален опит на кандидата в областта е основание за отстраняване на кандидата от по-нататъшна оценка поради несъответствие с поставените от "СоларЕнтърпрайз" ООД минимални изисквания за назначаване на експертен персонал.


------------------------------------------------------ www.eufunds.bg ------------------------------------------------
Проект № BG16RFOP002-1.002-0196-C01: Разработване на “Модулен фотоволтаичен и вятърен генератор за захранване на улично осветление в паралел с електрическата мрежа в едно с изход за зарядно устройство на 220 V”, финансиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:

Образование:

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:

Договор:
Трудов срочен

Ниво в йерархията:
Експертен персонал без ръководни функции

Категория:

Инженери

Държава:

България

Населено място:

Гр. Плевен

Адрес:

Дата:

23.05.2017

Организация:

"СоларЕнтърпрайз" ООД
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за "СоларЕнтърпрайз" ООД може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ