Назад

Индустриален инженер, може и без опит

Детайли

Описание

От 2004 година насам Изи Консулт се ползва с доверие като партньор на фирми и кандидати в различни сфери по отношение на решения в областта на подбор на персонал и временна заетост. Индивидуалният подход към нуждите на всеки наш клиент значително увеличава експертизата и портфолиото на Изи Консулт през годините. През последните години нашият екип се разрастна в цяла България с офисите ни в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Имаме огромната чест и удоволствие да представляваме един от глобалните производители на автомобилни компоненти и оборудване. В България те фокусират дейността си в производството на автомобилни кабелни инсталации за най-големите европейски марки автомобили. Във връзка с разрастване на дейността си, компанията търси да назначи мотивирани специалисти, които да стартират кариерата си в новоизграждата се производствена база на компанията, с профил:

Индустриални инженери

Присъединявайки се към екипа на нашия клиент, ще имате уникалната възможност да се обучавате по международни стандарти и утвърдени практики, да работите по интересни проекти и да реализирате потенциала си при един от ТОП работодателите в света! В допълнение ще получите отлично възнаграждение, условия на труд и динамична работа среда.


Ключови отговорности:

• Подобряване, оптимизиране и реорганизация на производствените процеси. Съдействие при въвеждане на нови продукти в производството.
• Подпомагане на мениджър производство за постигане на необходимите цели, свързани с таргетите за производителност, качество и рентабилност;
•Разработване и изпълнение на проекти, свързани с подобряване качеството на процеса и неговата ефективновст.
• Обработка на релевантна документация и съблюдаване на технологията в предприятието.

От Вас очакваме:

• Висше инженерно образование;
• Добро владеене на Английски;
• Възможност да пътувате извън града и страната
• Компютърна грамотност.


Ако смятате, че отговаряте на изискванията на нашия клиент, моля да кандидатствате с актуална автобиография чрез бутона „Кандидатствай по тази обява”.

Всички кандидатури ще бъдат разгледани конфиденциално. Ще се свържем само с одобрените по документи кандидати.

Работата на Easy Consult по подбор на персонал се основава на удостоверение № 1504/ 29.08.2012 за извършване на посредническа дейност по информиране и наемане на работа, валидно до 29.08.2017 г.

Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:

Образование:

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:

Ниво в йерархията:

Категория:

Инженери

Държава:

България

Населено място:

Гр. Стара Загора

Адрес:

Sofiya; Mladost 4; Business Park, building 15

Дата:

12.06.2017

Организация:

Easy Consult
Агенция за подбор на персонал

Детайли за организацията:

Повече информация за Easy Consult може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ