Назад

Висококвалифицирани заварчици

Детайли

Описание

Описание и изисквания:

Фирмата работи в областта на ВИСОКО КВАЛИФИЦИРАНИТЕ ЗАВАРЪЧНИ УСЛУГИ. Имаме утвърдени дългогодишни партньорства със строителни фирми от ЕС , и изключително добри позиции на пазара на работна ръка на територията на Чехия, Словакия, Германия, скандинавските страни и др.

Търсим да назначим за работа в чужбина ЗАВАРЧИЦИ НА АРГОН, ЕЛЕКТРОД, СО2; шлайфисти и монтажници. Основно заваряване на ТРЪБИ ЗА ВИСОКО НАЛЯГАНЕ (АРГОН+ЕЛЕКТРОЖЕН)! РЕНТГЕНОВ КОНТРОЛ!!!

Изисквания към кандидатите: умения за работа, разчитане на технически чертежи, отговорност. Лична банкова сметка в ПИБ за превеждане на заплатата. Личният транспорт е предимство.

Предлагаме: целогодишна заетост, безплатна квартира, съдействие за бързо и безпроблемно издаване на международен сертификат за заварчик(задължителен).Почасово заплащане – стартово за електроженисти+СО2 – 5-6 евро, аргон - 6-7 евро в зависимост от квалификацията (минимални 220 часа на месец!). Авансово плащане 2 седмици след започване на работа, плащане на 20 число от месеца за предходния месец. Разходите за транспорт до работното място са за сметка на фирмата.

Кандидатът заплаща транспортните разходи до местоработата в чужбина, но средствата му се възстановяват при превеждане на първата заплата. Аванс 2 седмици след започване на работа. На хора решили ‘’ДА ПРОБВАТ’’ и недоказали се професионалисти (НЯМА СМИСЪЛ ДА КАНДИДАТСТВАТ) за този период СРЕДСТВА НЕ СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАТ и договорът с тях се прекратява.

ЗА ИНТЕРВЮ са Ви необходими : лична карта или международен паспорт; 1 снимка паспортен формат и 25 лева за превод на документите,които ще попълните в нашия офис . НЕ са ви необходими 25 лева за интервю, ако след като попълните документите на интервюто - Вие сами си ги занесете за превод при лицензиран преводач и след което обратно ни ги донесете преведени в офиса ни.След това ние изпращаме документите от вашата кандидатура до работодателя в чужбина за одобрение и получаваме отговор в до три дневен срок.

БЕЗ КОМИСИОННИ !

Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:
С професионален опит над 3 г.

Образование:

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Трудов срочен

Ниво в йерархията:
Експертен персонал без ръководни функции

Трудово възнаграждение:

От 2800 до 3500 лева на месец

Категория:

Специалист - заварчици

Държава:

България

Населено място:

Гр. Велико Търново

Адрес:

гр.Велико Търново,ул.\'\'Зеленка\'\'3

Дата:

21.02.2018

Организация:

АГЕНЦИЯ ЕВРОПА
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за АГЕНЦИЯ ЕВРОПА може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ