Назад

"Чертожник", код по НКПД 31183005

Детайли

Описание

Във връзка с изпълнението на проект BG16RFOP002-2.024-1715 „Реализиране на предприемаческа идея на "ВИР 88" ООД в сектора на инженерните дейности и техническите консултации“, финансиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие, „ВИР 88“ ООД, гр. Златоград търси да назначи 1 лице с трайни увреждания на длъжност "Чертожник", код по НКПД 31183005.

Лицето ще подпомага пазарната реализация на услугите, като извършва проучване и участва в събиране на изходни данни и проектиране на съответни части на обекти, участвайки във всички фази: проектиране, строителство , въвеждане в експлоатация на обектите и/или усвояване на проектираните мощности.

Изисквания за заемане на длъжността:
• Образование - изисква се образование, сходно на позицията, която лицето ще заема по проекта (минимум средно образование и професионална квалификация в сферата на строителството, архитектурата или еквивалент) и/или минимум 2 години професионален опит, сходен на позицията, която лицето ще заема по проекта.
• Функции (отговорности и задължения) по проекта:
- Изчертава зададените му обекти, съгласно проекта и спазвайки всички изисквания, зададени в техническото задание;
- Изготвя технически чертежи по проект и техническо задание;
- Изготвя скици по идеен проект и техническо задание и от натура;
- Изготвя карти по направени измервания и зададени координати;
- Копира вече създадени чертежи при спазване изискванията на Закона за авторското право и сродните му.
• Период на заетост (в месеци): 10 месеца
• Часова заетост: 8 часа

Лицето ще бъде назначено на трудов договор за период от 10 месеца в рамките на проекта, като след приключването на проекта заетостта ще бъде запазена за минимум 6 месеца.
Месторабота: град Златоград.
Брутно месечно възнаграждение: 1000,00 лв.

За доказване на наличието на трайно увреждане лицето трябва да представи копие на документ от експертно решение на ТЕЛК. Степента на увреждане на лицето трябва да позволява то да извършва основните си трудови задължения.
За доказване на образование, професионална квалификация и професионален стаж се изисква да бъдат представени диплома, свидетелство/удостоверение за професионална квалификация (ако е приложимо), трудова книжка или трудови договори.

Кандидатите следва да изпратят автобиография и копия на следните документи: диплома за средно образование, свидетелство/удостоверение за професионална квалификация (ако е приложимо), трудова книжка или трудови договори на е-мейл: VIR88.OOD@gmail.com на вниманието на г-жа Веселка Делиева.

Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:
С професионален опит от 1 - 3г.

Образование:
Средно

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Трудов срочен

Ниво в йерархията:
Експертен персонал без ръководни функции

Категория:

Проектиране

Държава:

България

Населено място:

Гр. Златоград

Адрес:

Дата:

06.03.2020

Организация:

"ВИР88" ООД
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за "ВИР88" ООД може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ