Назад

Шлосер

Детайли

Описание

Изкушаващите дестинации са безброй и всички мечтаем за тях. Най-желаната дестинация обаче е правилното работно място! Стараем се да открием какви са вашите амбиции и в каква работна среда може да разгърнете потенциала си.

Вашата роля: Извършва самостоятелно основните шлосерски операции, свързани с механична обработка на детайли, възли и крайни изделия.

Компанията: Дейността на компанията е осигуряване на високотехнологична поддръжка, ремонт и модернизация на технически и производствени обекти, като за целта разполага с подходяща модерна база и използва обновени и професионални системи.

Работна среда: Работа в сплотен екип от специалисти в областта. Работно облекло и безопасни условия на труд по време на работния процес. Възможност за реализация във водеща в своя бранш фирма със стабилни позиции на международния и вътрешен пазар.

Възнаграждение: Трудов договор и Конкурентно възнаграждение съобразено с опита и познанията на кандидатите. Осигурен транспорт и ваучери за храна.

Подходящият кандидат: Основно или Средно образование, техническото образование се разглежда с предимство. Опит в шлосеро-монтажни дейности. Разчитане на чертежи, работа с металорежещи и пробивни инструменти, общи технически познания в металообработка и заваръчни процеси. Умения за работа в екип.

Ако смятате, че разполагате с необходимата техническа подготовка и желаете да работите в екип от професионалисти, моля изпратете Вашето CV.

Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:
С професионален опит от 1 - 3г.

Образование:
Основно

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Проект

Договор:
Трудов срочен

Ниво в йерархията:

Трудово възнаграждение:

От 1300 до 1500 лева на месец

Категория:

Строителство, Архитектура

Държава:

България

Населено място:

Гр. Варна

Адрес:

София, р-н Средец, бул. Витоша 92

Дата:

16.07.2020

Организация:

Хюман ту Хюман ЕООД
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за Хюман ту Хюман ЕООД може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ