Назад

Монтажници на соларни панели

Детайли

Описание

Top Skills Recruitment е агенция, предоставяща пълен спектър от услуги в сферата на човешките ресурси, сред които подбор на персонал, лизинг на персонал и временна заетост, хедхънтинг, обучения и др. Сътрудничим си с български и международни компании по различни големи проекти, като същевременно съдействаме на търсещите работа да намерят подходящия за тях кариерен път – на хората с малък опит помагаме да се ориентират на трудовия пазар, а на професионалистите с натрупана практика - да се преориентират към област, отговаряща по-добре на уменията им.



Екипът на Top Skills се състои от млади и усмихнати професионалисти с опит в консултирането в различни сфери като финанси и счетоводство, ИТ, специалисти с различни чуждестранни езици, маркетинг, производство, строителство и др. Притежаваме необходимата квалификация в проучването на пазара на труда, интервюирането и намирането на най-подходящите позиции или служители, предоставяйки услуги на най-високо ниво.

Ние сме гъвкави, иновативни и винаги се стремим да постигаме високи и ефективни резултати.



За наши доверени партньори в Нидерландия търсим:



Позиции:



· Монтажници на соларни панели - 525 - 575€ нето / седмично (в зависимост от опита);



Условия:



· Осигуровки - спрямо местното законодателство;

· Работни часове - 40 часа седмично;

· Безплатна квартира;



Изисквания и отговорности:



· Опит – задължителен (4+ години), разчитане на технически чертежи;

· Чужди езици - Владеене на английски език;

· С предимство са кандидати, които могат да пътуват със собствен автомобил ·



Необходими документи:



· Подробна автобиография на английски език;



Ако тази възможност представлява интерес за Вас, моля изпратете Вашата автобиография на cv@topskills-bg.com и ние ще се свържем с Вас.

Съдействието на Топ Скилс в намирането на нова професионална възможност и кариерно консултиране са напълно безплатни за кандидатите.


Лиценз за подбор на персонал в чужбина № 2477 / 12.03.2018
Лиценз за администриране и защита на личните данни: № 432025 / 23.10.2017

Изисквания към кандидата

Езикови познания:
Английски език

Трудов опит:
С професионален опит от 1 - 3г.

Образование:

Специални умения:
Top Skills Recruitment е агенция, предоставяща пълен спектър от услуги в сферата на човешките ресурси, сред които подбор на персонал, лизинг на персонал и временна заетост, хедхънтинг, обучения и др. Сътрудничим си с български и международни компании по различни големи проекти, като същевременно съдействаме на търсещите работа да намерят подходящия за тях кариерен път – на хората с малък опит помагаме да се ориентират на трудовия пазар, а на професионалистите с натрупана практика - да се преориентират към област, отговаряща по-добре на уменията им. Екипът на Top Skills се състои от млади и усмихнати професионалисти с опит в консултирането в различни сфери като финанси и счетоводство, ИТ, специалисти с различни чуждестранни езици, маркетинг, производство, строителство и др. Притежаваме необходимата квалификация в проучването на пазара на труда, интервюирането и намирането на най-подходящите позиции или служители, предоставяйки услуги на най-високо ниво. Ние сме гъвкави, иновативни и винаги се стремим да постигаме високи и ефективни резултати. За наши доверени партньори в Нидерландия търсим: Позиции: · Монтажници на соларни панели - 525 - 575€ нето / седмично (в зависимост от опита); Условия: · Осигуровки - спрямо местното законодателство; · Работни часове - 40 часа седмично; · Безплатна квартира; Изисквания и отговорности: · Опит – задължителен (4+ години), разчитане на технически чертежи; · Чужди езици - Владеене на английски език; · С предимство са кандидати, които могат да пътуват със собствен автомобил · Необходими документи: · Подробна автобиография на английски език; Ако тази възможност представлява интерес за Вас, моля изпратете Вашата автобиография на cv@topskills-bg.com и ние ще се свържем с Вас. Съдействието на Топ Скилс в намирането на нова професионална възможност и кариерно консултиране са напълно безплатни за кандидатите. Лиценз за подбор на персонал в чужбина № 2477 / 12.03.2018 Лиценз за администриране и защита на личните данни: № 432025 / 23.10.2017

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Трудов безсрочен

Ниво в йерархията:

Категория:

Проектиране
Специалисти - електротехници

Държава:

България

Населено място:

Гр. Плевен, Гр. Плевен, Гр. Плевен, Гр. Плевен, Гр. Плевен, Гр. Плевен, Гр. Плевен, Гр. Плевен, Гр. Плевен, Гр. Плевен, Гр. Плевен, Гр. Плевен, Гр. Плевен, Гр. Плевен, Гр. Плевен, Гр. Плевен, Гр. Плевен, Гр. Плевен, Гр. Плевен, Гр. Плевен, Гр. Плевен, Гр. Плевен, Гр. Плевен, Гр. Плевен, Гр. Плевен, Гр. Плевен

Адрес:

гр. Благоевград 2700 Крушево No 5, ет. 6, ап. 18

Дата:

28.02.2023

Организация:

Top Skills Recruitment Ltd.
Агенция за подбор на персонал

Детайли за организацията:

Повече информация за Top Skills Recruitment Ltd. може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ