Назад

Проджект мениджър

Детайли

Описание

"Стартинг пойнт" ЕООД е утвърдена строителна компания с дългогодишен опит в сферата на строителството, архитектурата и интериорния дизайн. Ние се отличаваме с висок стандарт на работа, иновативни решения и ангажираност към качеството. От изграждането на жилищни сгради до сложни инфраструктурни проекти, нашият екип от експерти съчетава професионализъм и креативност във всичко, което прави.

Нашата мисия е да създаваме устойчиви и функционални пространства, които отговарят на нуждите на клиентите ни и подобряват качеството на живот. Стремим се към иновации и екологични решения, които допринасят за по-добро бъдеще.

В портфолиото на компанията са включени проектиране, строителство, дизайн, обзавеждане и продажба на недвижими, и ваканционни имоти. Компанията строи офис сгради за бизнеса и отдава под наем офис помещения. Спортни центрове фитнеси с всички необходими спортни съоражения и оборудване. Хотели и ресторанти. Промишлени предприятия и складове. Продажба на поземлени имоти.

Нашите ценности са:

Качество: Прецизност и внимание към детайлите във всеки етап от проекта;
Иновации: Внедряване на най-новите технологии и материали в строителството;
Екипност: Сътрудничество и взаимна подкрепа във всеки проект;
Отговорност: Ангажираност към сроковете и договорените условия с нашите клиенти;
Устойчивост: Стремеж към екологични и дълготрайни решения.
Ако Вие:

Имате доказан опит в управлението на проекти в сферата на строителството, включително успешна координация и завършване на строителни проекти от различен мащаб и сложност;
Притежавате отлични комуникативни и организационни умения;
Сте уверен в координацията на различни екипи.
... тогава тази възможност може да бъде следващата стъпка във Вашата кариера!

ОСНОВНИ ОТГОВОРНОСТИ НА ДЛЪЖНОСТТА:

Планиране, организация и контрол на строителни проекти от началната фаза до тяхното успешно завършване;
Активна комуникация и координация с подизпълнители, инженери, архитекти и клиенти;
Управление на ресурсите, бюджета и времевите графици на проектите;
Идентифициране на потенциални рискове и бързо реагиране при възникване на проблеми;
Поддържане на отлична комуникация със заинтересованите страни и участници в проекта.
Готовност за ежеседмични командировки в страната, в зависимост от нуждите на проектите. Кандидатът трябва да бъде гъвкав и мобилен, за да може да посещава строителни обекти и да координира работата на място.

Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:
С професионален опит от 1 - 3г.

Образование:
Бакалавър

Специални умения:
ИЗИСКВАНИЯ: Минимум 3-5 години опит като Проджект мениджър; Висше образование в областта на бизнеса, управлението на проекти или подобни специалности; Сертификация в областта на проектното управление, ще се счита за сериозно предимство; Отлични умения за работа с проектен софтуер и инструменти за управление на проекти; Водещи лидерски качества и способност за мотивиране на екипи към постигане на цели; Валидна шофьорска книжка, категория В. ПРЕДЛАГАМЕ: Работа в екип от висококвалифицирани професионалисти с богат опит в строителството и архитектурата; Конкурентно възнаграждение, съобразено с Вашия опит и умения; Възможности за професионално развитие и обучение, които ще Ви позволят да израствате както професионално, така и личностно; Интересни и разнообразни проекти, които ще Ви предизвикат и вдъхновят; Приятна и подкрепяща работна среда; Социални придобивки; Стандартна петдневна работна седмица с коректни трудово-правни отношения; Достъп до редовни обучения и курсове, насочени към усъвършенстването и кариерно израстване, защото вярваме, че успехът на компанията започва с развитие на нейния персонал; Удобна и комуникативна локация - Младост 4, Бизнес Парк София. Ако сте готови да се развивате в компания с опит и новаторски дух, не пропускайте възможността и ни изпратите подробна автобиография с приложена актуална снимка! Присъединете се към нас и заедно ще създадем впечатляващи проекти, които оставят следа.

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Трудов безсрочен

Ниво в йерархията:
Средно управленско ниво

Категория:

Строителство, Архитектура
Проектиране
Инфраструктура
Инженери

Държава:

България

Населено място:

Гр. София

Адрес:

Дата:

29.08.2024

Организация:

Стартинг пойнт
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за Стартинг пойнт може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ