Назад

Технически Ръководител

Детайли

Описание

"Стартинг пойнт" ЕООД е утвърдена строителна компания с дългогодишен опит в сферата на строителството, архитектурата и интериорния дизайн. Ние се отличаваме с висок стандарт на работа, иновативни решения и ангажираност към качеството. От изграждането на жилищни сгради до сложни инфраструктурни проекти, нашият екип от експерти съчетава професионализъм и креативност във всичко, което прави.

Нашата мисия е да създаваме устойчиви и функционални пространства, които отговарят на нуждите на клиентите ни и подобряват качеството на живот. Стремим се към иновации и екологични решения, които допринасят за по-добро бъдеще.

Търсим опитен и мотивиран технически ръководител за ръководене и координиране на проекти в областта на грубия строеж и довършителните ремонти. Ако притежавате богат опит в строителството и умеете да управлявате екипи, срокове и ресурси ефективно, ние искаме да се присъедините към нашия екип.

Какво Ви очаква при нас?

- Предизвикателни и разнообразни проекти: От мащабни груби строежи до прецизни довършителни ремонти, всеки проект е уникален и Ви предоставя възможност да развиете своите умения;

- Подкрепящ екип: Работете с мотивирани и опитни колеги, които споделят вашата страст към строителството;

- Лична и професионална реализация: При нас ще имате възможността да се развивате, като постигате реални резултати и виждате плодовете на своя труд;

- Конкурентно възнаграждение: Оценяваме вашите усилия и ангажираност, като предлагаме заплата, съобразена с вашия опит и квалификации.

ОСНОВНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ:

- Ръководене на строителни екипи и координиране на техните дейности на място;

- Контрол и управление на строителния процес от началото до края на проекта;

- Осигуряване на спазването на техническите спецификации и стандарти за качество;

- Управление на ресурси, материали и техника, необходими за изпълнението на строителните дейности;

- Комуникация с клиенти, проектанти и подизпълнители за осигуряване на гладко протичане на проекта.

- Подготовка и управление на графици за изпълнение и контрол на сроковете.

- Осигуряване на безопасността на работното място и спазване на всички регулаторни изисквания.

Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:
С професионален опит от 1 - 3г.

Образование:
Бакалавър

Специални умения:
- Опит като технически ръководител или ръководител на строителен проект в областта на грубия строеж и довършителните ремонти. - Завършено средно или висше образование в сферата на строителството; - Познаване и разчитане на проектна документация;. - Отлични компютърни умения: MS Office, AutoCAD;. - Познаване на строителния процес като технология и планиране; - Умение за работа в динамична среда и управление на множество задачи едновременно; - Професионално отношение към работата и отговорност за резултатите; - Способност за работа в екип и управление на динамични проекти; - Чиста шофьорска книжка категория B; - Готовност за пътувания в страната. НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ: - Трудов договор на пълно работно време с фирма "Стартинг Пойнт" ЕООД; - Конкурентно възнаграждение, съобразено с опита и квалификациите на кандидата; - Възможност за професионално развитие и обучение; - Работа в утвърдена компания с дългогодишен опит в строителния бранш; - Приятна и стимулираща работна среда. Ако смятате, че отговаряте на изискванията и сте готови да поемете нови предизвикателства, изпратете своята автобиография.

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Трудов безсрочен

Ниво в йерархията:
Експертен персонал без ръководни функции,

Категория:

Строителство, Архитектура
Проектиране
Инженери

Държава:

България

Населено място:

Гр. София

Адрес:

Дата:

29.08.2024

Организация:

Стартинг пойнт
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за Стартинг пойнт може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ