Назад

Старши програмист

Детайли

Описание

SEEEMS е компания за уеб технология, която иска да революционизира CMS бизнеса, като разработи най-гъвкавия и лесен за ползване CMS.

Търсим старши програмисти, които да се присъединят към динамичния ни екип в Дания или България, където да разработват софтуера на утрешния ден и да работят в страхотен офис. Може ли да сте един от тях?

Трябва вече да сте опитен старши програмист с квалификации в ASP.NET, C#, jQuery, HTML, CSS, JavaScript, AJAX, Databases, XML, CSS Frameworks, AngularJS.
Трябва също да сте способни да комуникирате ефективно на английски, тъй като имаме международна база клиенти.

За вас, програмирането не е само работа, наистина го харесвате и се забавлявате с него. Може би сте уморени от правенето на едно и също всеки ден в стресираща обстановка и искате шанс да мислите по нови начини, да работите независимо и да намирате решения, като част от страхотен екип, който си помага взаимно.

Тук в SEEEMS, ще откриете, че работим здраво, но уважаваме правото на добър живот и баланс в работата на всички в екипа. Ценим подготовката и комуникацията като имаме две седмични срещи на целия екип, които включват обучителни сесии. Винаги приветстваме и слушаме идеите и предложенията на програмистите си и често ги имплементираме.

Някои изгоди, които предлагаме на правилния човек включват заплата, която награждава умения и опит. В българския ни офис, предлагаме и обяд за целия екип веднъж седмично в местен ресторант, за да развием още повече духа на колективността.
Заинтересовани ли сте? Ако да, защо не погледнете какво казват нашите програмисти за работата с нас? www.seeems.com/careers

Можете да кандидатствате за пълен работен ден или като freelancer.

Ако сте заинтересовани, свържете се с:
Български офис – Михаил Димитров
Тел: 0878654847

Датски офис – Стела Илиева
stella@seeems.dk

Изисквания към кандидата

Езикови познания:
Английски език

Трудов опит:
С професионален опит над 3 г.

Образование:

Профил:

Ние предлагаме

Вид заетост:

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:

Ниво в йерархията:
Експертен персонал без ръководни функции

Категория:

ИТ и Компютърни специалисти
Хардуер/Разработка и поддръжка

Държава:

България

Населено място:

Гр. Пловдив

Адрес:

Дата:

30.09.2015

Организация:

SEEEMS
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за SEEEMS може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ