Назад

Специалист Бизнес Развитие

Детайли

Описание

Вие се интересувате от онлайн бизнеса и дигиталните технологии. Знаете какво стои зад термини като HTML5, CSS3, RTB и Programmatic buying. Познавате разнообразните форми за реклама онлайн. Вълнувате се от промените в дисплей рекламата след ограничаването на Flash-а от някои от най-популярните браузъри. Следите всички новости около развитието на Google, Facebook и други значими и интересни дигитални компании, чийто бизнес си заслужава да се изучава. Имате предложения, за това как да се променят популярни български сайтове и с удоволствие бихте консултирали създателите им как да ги развиват. Имате идеи за собствен онлайн бизнес, но ви липсва подкрепа и мащаба, който можете да постигнете със собствени усилия не ви удовлетворява. Ако това сте вие, то вие сте търсения от нас кандидат за новооткритата ни позиция Специалист Бизнес Развитие.

Кои сме ние? Ние сме една от водещите интернет медийни компании в България Инвестор.БГ АД или накратко Инвестор. Ние се стремим към изключителност и резултати.
Ценим високо разумните, креативни и иновативни мисъл и действия. Държим хората от екипа ни да са честни, ентусиазирани и не на последно място оптимисти. Да са екипни играчи, които могат да вземат и самостоятелни решения, когато е необходимо. И най-вече да се забавляват докато работят.

Какво предлагаме?

Страхотно работно място, където да идвате с желание на работа, защото в Инвестор ще се чувствате уважавани, оценени и пълноценни.

Ще очакваме с нетърпение вашата кандидатура.

Изисквания към кандидата

Езикови познания:
Английски език

Трудов опит:

Образование:

Профил:

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:

Ниво в йерархията:

Категория:

Интернет

Държава:

България

Населено място:

Гр. София

Адрес:

София, бул. Брюксел 1

Дата:

02.02.2016

Организация:

ИНВЕСТОР.БГ АД
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за ИНВЕСТОР.БГ АД може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ