Назад

FIRMWARE DEVELOPER

Детайли

Описание

Bulwork® - първата агенция за подбор на персонал в сферата на информационните технологии в България. Компанията има изградена репутация за качествено предлагане на услуги, както на клиенти, така и на кандидати.

Клиентът ни е бързо развиваща се иновативна компания, специализирана в разработка и внедряване на софтуерни решения в областта на потребителската електроника. В момента разширяват екипа си в гр. Велико Търново и търсят опитен специалист за позицията:

Изисквания към кандидата

Езикови познания:
Английски език

Трудов опит:
С професионален опит от 1 - 3г.

Образование:
Бакалавър

Профил:

Специални умения:
Основни изисквания: - 5+ годнии опит в разработката на приложения и модули със C/C++; - Опит с ARM, x86, Microchip 8, 16 bit/32 bit микроконтролери; - Предишен опит с RTOS; - Познания по LINUX, Andorid OS ; - Добро ниво на владеене на английски език. Предимства: - Опит с Assembler; - Опит с различни фискални и не фискални устройства. Компанията предлага: - Много добро възнаграждение; - Допълнителни бонуси на база свършена работа; - Отлична работна атмосфера; - Приятелски настроен екип; Ако позицията представлява интерес за Вас, изпратете актуална автобиография на английски език! Само одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на интервю. Услугите са безплатни за търсещите работа лица. Гарантирана е пълна конфиденциалност на всички кандидатури! Булуърк Къмпани ООД, лиценз за осъществяване на посреднически услуги с номер No 1363/24.10.2011 от МТСП, валиден до 24.10.2016).

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:

Ниво в йерархията:
Експертен персонал без ръководни функции

Категория:

ИТ и Компютърни специалисти
Хардуер/Разработка и поддръжка

Държава:

България

Населено място:

Гр. София

Адрес:

15, Tsarigradsko Shose Blvd., fl. 2,1124, Sofia, Bulgaria

Дата:

15.04.2016

Организация:

BULWORK
Агенция за подбор на персонал

Детайли за организацията:

Повече информация за BULWORK може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ