Назад

Експерт „Комуникации“

Детайли

Описание


Фондация „За Нашите Деца” е неправителствена организация, наследник на британската детска правозащитна организация „Всяко Дете”. Вече 24 години ние работим за това всяко дете да живее в сигурна и стимулираща семейна среда. Подкрепяме най-уязвимите обществени групи в партньорство с местните и национални институции, международни и национални неправителствени организации и бизнес сектора.

Експерт „Комуникации“

Роля и отговорности:

- Създава и прилага ефективни комуникационни стратегии, насочени към разнообразни аудитории – медии и широка общественост, институции и бизнес сектор, други неправителствени организации, вътрешни комуникации.
- Участва в планирането и реализирането на публични събития и кампании.
- Развива онлайн комуникационните канали на фондацията.
- Изготвя мониторинг и анализ на медийната, политическата и обществената среда.
- Съдейства за изработването и разпространението на информационни и промотиращи материали на фондацията (видео продукти, печатни материали).

Изисквания към кандидата

Езикови познания:
Английски език

Трудов опит:
С професионален опит от 1 - 3г.

Образование:

Специални умения:
Изисквания: - Образование в сферата на масовите комуникации: Връзки с обществеността, Журналистика - Поне 2 години опит на подобна позиция. - Опит в работата с Wordpress - Работа с различни социални мрежи (facebook, LinkedIn, twitter и др.) - Отлична езикова грамотност и способност за изписване на въздействащи текстове на български и на английски език (content writing). - Публикации и материали в сферата на социалната проблематика, ще ползват с предимство; - Висока компютърна грамотност (MS Office, CMS, софтуер за обработка на изображения). - Шофьорската книжка ще се считат за предимство. Личностни качества: - Отлични комуникационни умения - Проактивна и адаптивна личност - Високи етични принципи и разбиране за отговорностите при работа с деца и семейства в риск - Способност за бързо взимане на ефективни решения - Желание за учене и развиване на нови умения, включително в областта на иновативните технологии и комуникационни тактики Ако виждате себе си в посочените изисквания и качества, моля, изпратете ни автобиография с приложена актуална снимка и мотивационно писмо. Фондация за Нашите деца притежава Удостоверение за Администратор на лични данни. Настоящата информация ще бъде използвана единствено за целите на подборът.

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:

Ниво в йерархията:
Експертен персонал без ръководни функции

Категория:

Реклама, PR

Държава:

България

Населено място:

Гр. София

Адрес:

ул. Гюешево 21

Дата:

13.03.2017

Организация:

Фондация за Нашите Деца
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за Фондация за Нашите Деца може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ