Назад

Стажант обработка на данни

Детайли

Описание


Стажант обработка на данни
„Не ме взимат на работа защото нямам опит“ – звучи ли Ви познато!? Ние пък търсим хора без опит – точно такива като Вас!
Сигурни сме, че по-голямата част от обявите, които са привлекли интереса Ви, са изисквали опит за позицията. И сме сигурни, че или сте се отказали да кандидатствате, или, ако сте кандидатствали, не сте получили отговор от фирмата. Точно такъв опит няма нужда да продължавате да трупате?
Знаем колко е трудно в началото и затова Ви даваме възможността да започнете стаж, и да се научите на нова професия! Ние сме Оптимистика и предлагаме на нашите клиенти разнообразни услуги за оптимизиране на сайта им, и извеждането му на челни позиции в Google. Работим в онлайн измеренията на IT сектора – в най-развиващата се сфера на най-развиващия се бранш!
Сигурно се чудите каква ще бъде Вашата позиция в целия процес? Ние провеждаме текущи проучвания на класиранията на сайтовете в Google, за основните онлайн браншове. Точно тези проучвания вече ще бъдат правени от Вас! Това е много важна част от онлайн маркетинга, защото от вашата работа ще зависи поведението на много маркетолози, които непрестанно се интересуват от позициите си в Google и позициите си спрямо конкурентите, и именно Вие ще можете да им дадете тази информация!
Но не се притеснявайте, ако не знаете нищо за сферата, защото ние сме Ви подготвили обучение! Наш колега оптимизатор ще Ви отдели необходимото време и ще ви обясни всеки един детайл от процеса, и работата, за да нямате въпроси. А ако имате, всички ние сме винаги насреща, за да Ви помагаме! Единственото, което се изисква от Вас, е желание да се научите на нови неща и смелост да се сблъсквате, и преодолявате различни предизвикателства, като работа с нов софтуер или задача с конкретен срок за изпълнение.
Освен обучение, огромно поле за развитие и ценни знания, ние Ви предлагаме и:
- Възнаграждение, обвързано с Вашата продуктивност;
- Дистанционна работа ;
- Служебен телефон и лаптоп;
- Възможност за допълнително обучение, след което да станете успешен оптимизатор, който извежда сайтовете на първо място в Google;
- Тиймбилдинг активности с колегите;
- Дългогодишен, сплотен екип от професионалисти, които знаят как да си вършат работата ефективно!

Когато започнем съвместна работа, Вие ще се запознаете с нас – Влади, Чочо, Симо, Ива, Милена, Диляна, Момчил, Кирил, Боян, Тео, Любо, Дени, Светльо, Иво, Ками, Васко, Митко, Жоро,Габи и Илиана.Тогава сами ще разберете кой от нас е копирайтър, акаунт, SEO оптимизатор, програмист, web developer и специалист в социалния маркетинг, търговец и консултант.

Обемът от нашата работа непрестанно расте и имаме нужда от Вашата помощ, за да се справим с него! Готови ли сте да навлезете в ерата на позиционирането на сайтове на първо място в Google? Свържете се още днес с Нас и започнете своето пътешествие в света на SEO оптимизацията!

Franchisng BG притежава безсрочен лиценз за подбор на персонал, издаден от Националната Агенция по Заетостта с №2325/16.08.2017.

Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:
Стажант

Образование:

Ние предлагаме

Вид заетост:

Срок на заетост:
Стаж

Договор:
Друг

Ниво в йерархията:
Студенти/Стажанти, Неквалифициран персонал, Административен персонал,

Категория:

Дигитален маркетинг

Държава:

България

Населено място:

Гр. София

Адрес:

София

Дата:

01.04.2021

Организация:

Franchising BG
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за Franchising BG може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ