Назад

Експерт продажби

Детайли

Описание

Експерт продажби

Описание: Брейн Сторм Консулт е сред най-добрите 10 водещи фирми за професионални услуги в България, с над 24 години опит в осигуряването на индивидуални решения за своите клиенти. Фирмата предлага затворен кръг от услуги, започвайки от бизнес, правни, финансови и данъчни консултации, преминавайки през управление на бизнеса, счетоводството и одита, и завършвайки с финансово-счетоводен софтуер Мираж SQL. Разработените софтуерни системи служат за управление на бизнеса и автоматизация на финансово-счетоводна дейност, производство и склад.
Екипът от над 85 специалисти е в постоянен процес на професионално развитие, което гарантира високо ниво на експертни знания и опит. Референция за работата и постигнатите резултати са хилядите доволни клиенти - международни и български компании, които разчитат на професионални консултации и услуги.
Брейн Сторм Консулт стана независим и единствен член за България на една от най-големите и уважавани международни мрежи на независими счетоводни, одиторски и адвокатски кантори – TAG Alliances.
Във връзка с разширяване на дейността на компанията, търсим да назначим кандидат за длъжността: Регионален търговски представител

Изисквания към кандидата

Езикови познания:
Английски език

Трудов опит:
С професионален опит над 3 г.

Образование:
Бакалавър

Профил:
Маркетинг, Търговия

Специални умения:
Изисквания към кандидата: - Търговски опит - минимум 3 години; - Висше образование - специалност "Търговия"; - Английски език на работно ниво - Мотивиран, с позитивна нагласа, проактивен и енергичен - Опит и умение за работа в екип; - Гъвкавост, опит и нюх при решаване на оперативни казуси; - Комуникативни умения изразени при работа с клиенти и колеги; - Желание за усвояване на нови знания, свързани с работата; - Компютърна грамотност; - Шофьорска книжка – активен шофьор; За предимство /но не задължително/ се считат познания в: - Маркетинг; - Счетоводни услуги; - Счетоводен софтуер; - Одит. Компанията предлага: ∙ Много добро стартово възнаграждение и бонуси; ∙ Отлични условия за работа – работа в млад колектив и офис на комуникативно място ∙ Възможност за развитие в компанията; ∙ Възможност за гъвкаво работно време; -Служебен телефон и компютър ∙ Фирмени и външни обучения; ∙ Ваучери за храна; ∙ Здравна застраховка;

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Трудов срочен

Ниво в йерархията:
Експертен персонал без ръководни функции

Категория:

Маркетинг

Държава:

България

Населено място:

Гр. Пловдив

Адрес:

Пловдив, бул."Кукленско шосе" №11

Дата:

29.10.2021

Организация:

Брейн Сторм Консулт
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за Брейн Сторм Консулт може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ