ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

На 21 април на онлайн Кариера УНСС 2021 ви срещаме с ЦКБ

Автор: Анета Христова  |  Дата на публикуване: 2021-04-16 15:32:00  |  Промяна: 2021-04-16 15:32:14

Банката е лидер в обслужването на аграрния сектор в България, като нейна цел и в бъдеще ще е да отстоява водещите си позиции

ЦКБ АД е универсална търговска банка, лицензирана да извършва всички видове банкови операции в страната и чужбина. Също така Банката извършва дейности като инвестиционен посредник и е одобрена от БНБ за първичен дилър на държавни ценни книжа. Банката е лидер в обслужването на аграрния сектор в България, като нейна цел и в бъдеще ще е да отстоява водещите си позиции, разширявайки обхвата и обема на операциите си със селскостопанските производители в цялата страна.

Едновременно с това ЦКБ АД приоритетно развива банкирането на дребно и картовите разплащания, като предлага конкурентни продукти и услуги на физически лица, както и на малки и средни предприятия и корпоративни клиенти от другите отрасли на икономиката.

ЦКБ достига до своите клиенти чрез централен офис в гр. София и добре развита клонова мрежа от 305 локации в република България, 1 клон в гр. Никозия, република Кипър и клоновите мрежи на дъщерните банки в република Македония – „ЦКБ Скопие” АД.


Анкета
Колко често работодателят ви позволява да имате "home office?"
Поне веднъж в седмицата
Нямам възможност да работя от вкъщи, защото работата не ми го позволява
Работя от вкъщи, когато съм болна/ен
Мога да работя от вкъщи без ограничение
RSS Новини