ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

На събитието на Rabota.bg и УНСС ЕУ Bulgaria представя възможностите за професионално развитие

Автор: Анета Христова  |  Дата на публикуване: 2021-04-20 18:09:00  |  Промяна: 2021-04-20 18:09:46

„Когато бизнесът работи добре, светът работи по-добре.“

EY е световен лидер в сферата на одита, данъчните и финансовите консултации и сделки. Задълбочените познания и качествените услуги, които предоставят, спомагат за укрепването на доверието и сигурността в капиталовите пазари и в икономиките по целия свят. Те изграждат лидери, които работят заедно, за да отговорят на очакванията на техните клиенти и всички заинтересовани страни. По този начин ЕУ играят важна роля в изграждането на един по-добър корпоративен свят за нашите служители, клиенти и по-широки общности. Всички 300 000 души, базирани в над 150 държави, са в основата на нашия успех.

EY Bulgaria (“Ърнст и Янг България” ЕООД) присъства на българския пазар от 1992 г. Екипът на компанията наброява повече от 300 професионалисти, които предоставят съвети и консултации в рамките на няколко основни бизнес направления - одит, данъци, финансови консултации, сделки и право. EY Bulgaria заема водеща позиция на българския пазар, а също така ръководи практиката на компанията в Северна Македония, Албания и Косово.

По време на Кариера УНСС 2021г. участниците ще могат да разберат повече за компанията и възможностите за професионално развитие, защо най-важното в EY са хората, кои са ценностите, които компанията следва и каузите, които подкрепя.

По време на презентацията на EY Bulgaria ще имате възможност на живо да се запознаете с ръководителя на отдел „Одит и свързани услуги“ за България, Северна Македония, Албания и Косово – Милка Начева-Иванова, която ще разкаже повече за професионалния си път в компанията и ще отговори на въпроси, интересни за всеки, който се интересува от кариера в EY Bulgaria.

 


Анкета
Колко често работодателят ви позволява да имате "home office?"
Поне веднъж в седмицата
Нямам възможност да работя от вкъщи, защото работата не ми го позволява
Работя от вкъщи, когато съм болна/ен
Мога да работя от вкъщи без ограничение
RSS Новини