ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

Vivacom със стажантски програми и кариерни възможности за участниците на Кариера УНСС 2021

Автор: Анета Христова  |  Дата на публикуване: 2021-04-15 15:59:00  |  Промяна: 2021-04-15 16:04:14

Ще ви срещнем с тях на 20 април през Microsoft teams

Vivacom (Виваком) e първият телеком на българският пазар, вече част от United Group, водещият телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа. Оператор с изключително широка гама от телекомуникационни решения за частни и бизнес клиенти. Компанията предлага мобилни и фиксирани гласови услуги, иновативната TV платформа EON и супер бърз интернет, както и иновативни решения в областта на Smart city, IoT, дигитално образование, облачни услуги, индивидуални предложения за нуждите на корпоративни клиенти.

През 2020 г. мобилната мрежа на Vivacom се доказва като най-бързата в Европа*. Стартира и първата търговска 5G мрежа в България по метода за динамично споделяне на спектъра. Компанията е първа и в осигуряването на ултра високи скорости до 10 Gbps в оптичната мрежа в части на големи градове в страната.

Компанията е сред най-големите работодатели в България с над 5000 служители.

„Сферата на технологиите е една от най-динамично развиващите се, затова е важен балансът между служители с дългогодишна практика и такива, които са в началото на професионалния си път и носят нови идеи и подходи в работата. Отчитайки факта, че в компанията работят няколко различни поколения и хора с разностранни предпочитания и стремежи, всяка година надграждаме и въвеждаме нови практики за задържане на служителите си и повишаване на тяхната удовлетвореност.  Акцентираме върху вътрешни политики за мотивиране и задържане на нашите служители. Инвестираме постоянно както в професионалната им квалификация, така и в развитие на личностните им умения. Чрез многобройни придобивки, различни програми за развитие, обучения и инициативи ние успешно доказваме, че сме стабилен и предпочитан работодател“, казват от Vivacom

През годините компанията е отличавана неведнъж, a през изминалата година печели и наградата „Employer branding project“ на годишните Employer branding awards 2020 с проекта „Лятна стажантска програма“ на Vivacom.

За 18-та поредна година Лятната стажантска програма дава възможност на студентите да трансформират теорията в практика и да усетят атмосферата на корпоративния свят, който крие интересни предизвикателства, нови приятелства и цялостно развитие на личния и професионалния потенциал.

Всички свободни стажантски позиции на Vivacom, може да разгледате тук: https://bit.ly/3rcrROd


Анкета
Колко често работодателят ви позволява да имате "home office?"
Поне веднъж в седмицата
Нямам възможност да работя от вкъщи, защото работата не ми го позволява
Работя от вкъщи, когато съм болна/ен
Мога да работя от вкъщи без ограничение
RSS Новини